Έκανε επίδειξη σωματικών ικανοτήτων σε σχολείο ΑΜΕΑ! Νέα «θύελλα» με Κασσελάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος με την επίσκεψη Κασσελάκη σε ειδικό σχολείο για ΑμεΑ!!
Ο σχολιασμός της επίσκεψής του, με συνοδεία καμερών βεβαίως, έχει δύο σκέλη.

Το πρώτο, που σχολιάστηκε αρνητικά από το σύνολο σχεδόν του διαδικτυακού κόσμου, αφορά τον τρόπο με τον οποίο μπήκε μέσα στο σχολείο.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τρέχει σε στιλ jogging και κάνει μία χαρακτηριστική κίνηση, σαν να χορεύει «limbo», περνώντας κάτω από τα κάγκελα, λίγο πριν μπει στην αίθουσα των μαθητών με αναπηρία.

Μάλιστα μία δασκάλα, όπως φαίνεται στο πλάνο, του κάνει νόημα δείχνοντάς του τα κάγκελα.

Έκανε δηλαδή επίδειξη σωματικών ικανοτήτων σε ειδικό σχολείο!!!

«Δεν έχει νόημα αυτό που έκανε, να δείξει δηλαδή ότι είναι ευλύγιστος. Δεν είναι μία σωστή κίνηση και έχει σχολιαστεί αρνητικά», μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την πολιτική διάσταση της επίσκεψης Κασσελάκη.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στον χώρο μαζί με την Υφυπουργό Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να…«εξαφανίσει» την παρουσία της στις εικόνες και τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, γεγονός που επίσης σχολιάστηκε αρνητικά.

Ο Κασσελάκης απαντώντας στις αντιδράσεις έκανε λόγο για «απρόσκλητη επίσκεψη», με την Υφυπουργό να απαντά πριν από λίγο σε έντονο ύφος:

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ρε μαλ@κες λυπηθείτε μας. Δεν αντέχουμε άλλον σωτήρα από το κολλέγιο Αθηνων.

  2. Ψυχίατρος τον έχει εξετάσει, τι σκ@τά έχει στον εγκέφαλο?

  3. αρχιικά τρόμαξα ότι τον έβγαλε έξω και τους έδειξε πώς ξεχειλώνει τον τάιλερ. Ήμαρτον με το βδέλυγμα…

  4. ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΚΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΨΑΡΟΚΑΣΕΛΑ

  5. Η βλαμμένη η μιχαηλίδου, με το βλέμμα του τρελλού, “εξεπλάγη” δυσάρεστα που ο άλλος πρότεινε λύσεις και υποσχέθηκε να τις υλοποιήσει αυτοπροσώπως και εξόδοις του ως μη ώφειλε, για προβλήματα που ως αρμοδιοαναρμόδια ουδέποτε θα επιλύσει από το υστέρημά μας και ως οφείλει;;;

  6. Μετα θα παει στα αδεσποτα μετα στους κατατρεγμενους και μετα φανταρος αγγαρια και σκοπια

  7. Κάνε και κανα σπαγγάτο μωρή λουλού της CIA και μετά πήγαινε στη σχολή κωφών να πεις και κανα τραγούδι και μετά στη σχολή τυφλών να τους δείχνεις κόλπα ζογκλερικά,πού τον βρήκατε ρε φρικιά τσυριζαίοι;Αυτός είναι ο σωτήρας σας;Γελάω μαζί σας ρε λούγκρες

  8. Δεν έκανε παρκουρ ο ‘φυτεμένος φουστης’ αλλά έδειξε πως περνάνε κάποιοι κάτω από τον πηχυ…

  9. Εχω μπερδευτει τωρα τη φραπεδια μου μεσα! Μου φαινεται οτι και ο Ταυλερ ….γερνει ?

  10. Αεροπλανικο κόλπο που του το έμαθε ο σύντροφός του….

  11. Αν και τον κραζω για τις προσωπικες του ιδιαιτεροτητες και τη πολιτικη του ασχετοσυνη ως αλεξιπτωτιστη του σαψαλου των ΗΠΑ για να βοηθησει τη κολλημενη Κουλαρα, δεν συμφωνω οτι προσβαλε τους ΑΜΕΑ! Οσο για τη κα Μιχαηλιδου η θαυμαστη προυπηρεσια της ειναι γνωστη! Η κιβωτος πχ πουληθηκε η οχι ακομα?

  12. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ ΣΚ@Τ@ΔΕΛΦΩ

  13. συκα μαρη τανιτσαπου γαμο την μπαναγια σου αρχιδοπουστα γ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  14. Ο/Η Ο ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΒΙΟΣ ΟΥΤΟΣ ΟΥ ΔΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΣ λέει:

    Αισθάνεται την ανάγκη να γίνει γνωστός και συμπαθής, για να προσυλητίσει νέους στον κιναιδισμό.
    Στην προσπάθειά του αυτή, πιθανώς υποβοηθείται με την λήψη ουσιών, παρομοίων της καφεΐνης, οι οποίες τον κάνουν να εκτονώνεται μέσω υπερκινητικότητας, φλυαρίας κτλ.
    Κρίμα…
    Α ρε Ηλία, πόσο δίκιο είχες όταν μίλαγες στην Βουλή, αποδομώντας το σχέδιο νόμου για την εισβολή της gay ατζέντας στην Ελληνική κοινωνία.

  15. παλι καλα που δεν βιασε και κανενα παιδακι ο ανοχτοκωλης

  16. Από ψυχίατρο εξετάστηκε αυτός ο φούστης;

  17. Οι μαθητές της Θούλης από τη εποχή του Χίτλερ δε γουστάρανε τους ανθρωπους με ειδικές ανάγκες.Τους έπειθαν να πάρουν μέρος σε πειράματα και μετά τους έφτιαχναν ευθανασία.

  18. Εντελώς άκυρη η είσοδος. Δεν δείχνει ιδιαίτερη ενσυναίσθηση.

Comments are closed.