Έκανε … θραύση ο Γιόβετιτς και «καθάρισε» για το Μαυροβούνιο στο 97′, 2-1 την Βουλγαρία

Κοινοποίηση:
Στέφσν Γιόβετιτς

Σπουδαία νίκη επί της Βουλγαρίας με 2-1 με «χρυσό» σκόρερ τον Στέφαν Γιόβετιτς στο 97ο λεπτό πέτυχε το Μαυροβούνιο 7ο όμιλο των προκριματικών.
Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε στο β’ μέρος ο φορ του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέτυχε και το νικητήριο γκολ, ενώ σε όλο το ματς αγωνίστηκε για τη Βουλγαρία το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αστόχησε μάλιστα από το σημείο του πέναλτι στο 60ο λεπτό.

Το Μαυροβούνιο προηγήθηκε με τον Σάβιτς (45′), η Βουλγαρία ισοφάρισε με τον Μπορούκοφ (79′), για να πετύχει ο Γιόβετιτς το νικητήριο γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι έφθασαν στη μεγάλη νίκη, μολονότι αγωνίστηκαν από το 59ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βούγιατσιτς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η πιστεύετε ότι φαγώθηκε ο Τούρκος επιχηρηματιας Λήμνο κλπ Ε αν είστε τόσο βλάβες τη να πω από τότε που είπε ο τυφλός βουλευτής τη τον κάνατε των φύλο μου των τραγκα έπρεπε να καταλάβετε

  2. Η ασφάλεια που είχε κάνει το λιγότερο ήταν 200 εκατομ είπαν χωριά τη είχε σε ξένες τράπεζες ήταν μέσα στα κόλπα κλπ

  3. Κοίτα η πληροφορία είναι από Μπάτσος ο Σκαφτουρος ζει φυγαδευτηκε έξω δεν ξέρουν για που αλλά για να γίνει αυτό χρειαζετε και η κρατική μέριμνα κλπ οπότε κάπου βρίσκετε με άλλο όνομα και ίσως πλαστική επέμβαση κλπ ζει και το χωριό η λίγοι το γνωρίζουν όσο για το Δήμο ταναγρας είπε είναι κάθαρμα κλπ πολλή το χρήμα 30.ντσλικες δικές του είχε στο δρόμο είπε ,,και η ασφάλεια πολλή μεγάλη που είχε ήξερε ότι θα των φάνε και την κοπανησε

Comments are closed.