Έκανε delivery με… ναρκωτικά αλλά έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας

Κοινοποίηση:
sullipsi-polas-roupa-astunomia-peripoliko

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν στα Μέγαρα μετά από συντονισμένη επιχείρηση τέσσερις Ελληνες ηλικίας 34, 26, 30 και 22 ετών και ένας 19χρονος αλλοδαπός για  κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Είχαν φτάσει πληροφορίες στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων σχετικά  με ένα άτομο που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή των Μεγάρων και έτσι ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος και τι ακριβώς έκανε.

Ο 34χρονος προμηθεύονταν τα ναρκωτικά κάθε φορά σε μικρές ποσότητες και πραγματοποιούσε τις συναλλαγές, είτε με απευθείας διάθεση από το σπίτι του, είτε τα παρέδιδε σε σημείο που είχε συμφωνηθεί. Για τις παραδόσεις των ναρκωτικών χρησιμοποιούσε τη δική του μοτοσικλέτα λαμβάνοντας ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.

Λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας εξαιτίας του κορονοϊού πραγματοποιούσε μεγάλο αριθμό συναλλαγών κατά τη διάρκεια του ωραρίου της εργασίας του.

Μετά από έρευνα μάλιστα του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων εξακριβώθηκαν, πάνω από 100 συναλλαγές για ναρκωτικά που έκανε το 34χρονος με πάρα πολλά άτομα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βρε βρε βρε !!!! Όλο περίεργες συμπτώσεις συμβαίνουν τώρα τελευταία!! Όλη η ελληνική KOZA NOSTRA προσκρούει για «άγνωστους» λόγους πάνω στην POLICE MAFIA..
    Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι … σύμπτωση … Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους …τους
    Kokakias Κολωνάκι – Δες το Μενού και παράγγειλε Online

Comments are closed.