Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ για αίμα – Η ανακοίνωση για τον 31χρονο αστυνομικό

Κοινοποίηση:
μακελειο

Επείγουσα έκκληση της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής για αίμα, το οποίο χρειάζεται ο 31χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

«Κατόπιν σοβαρού τραυματισμού του που έλαβε χώρα την 7/12/2023 εξωτερικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη ‘Μ. Μερκούρη’, ο υπαρχιφύλακας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) και χρήζει άμεσης ανάγκης αίματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και προστίθεται:

«Το προσωπικό των Υπηρεσιών, που επιθυμεί να προσφέρει αίμα, ανεξαρτήτως ομάδος αίματος, να μεταβεί στο προαναφερόμενο νοσοκομείο από την 08:30′ ώρα της 09/12/2023, δηλώνοντας εθελοντές αιμοδότες για τον ανωτέρω ασθενή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η ΄Αμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία στον ανάρχα λέει:

    Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της, ΚΤΗΝΟΣ …
    Ετοιμάσου να υποστείς την κατάρα που εξεστόμισες, ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ …
    ΄Ηδη υπέβαλα αναφορά και θα είμαι εκεί να απολαύσω την σύλληψή σου … Την φωτιά της πύρινης κόλασης θα την ζήσεις μόνος σου … Εύχομαι να καίγεσαι ΑΙΩΝΙΑ, ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ και ΠΑΡΑΣΙΤΟ της Κοινωνίας …

  2. ΠΡΩΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ!!! ΤΡΙΤΟΝ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΥΜΑΤΑ!!!
    ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΜΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!!!

  3. Πολύ επικίνδυνο επάγγελμα όταν δεν ρίχνεις χημικά σε παιδάκια.

  4. ΣΚΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ ΜΠΑΤΣΕ ΚΙ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΥΧΤΑΣ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΦΩΤΙΑΣ

    1. Τι είναι αυτά που λες? Δεν έχεις ντροπή?
      Ο άνθρωπος είναι βαριά τραυματισμένος κι εσύ τον καταριέσαι?
      Δεν σκέφτεσαι τους Γονείς του?

      1. Τους γονείς των παιδιών που έχει χτυπήσει ο μπάτσος εσύ τους σκέφτηκες?

Comments are closed.