Έκοψαν επιδόματα από πολύτεκνη οικογένεια με 11 παιδιά – «Έχουμε πραγματικά απογοητευτεί»

Κοινοποίηση:
image1

Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 700 ευρώ, το οποίο αποτελούσε βασικό στήριγμα στον μηνιαίο προϋπολογισμό τους.

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την κάμερα του OPEN, με μια οικογένεια με 11 τέκνα να «χάνουν» τα επιδόματα τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας είναι στρατιωτικός και δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα της οικογένειας ενώ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η μητέρα, χωρίς καμία προειδοποίηση και ενώ περίμενε να λάβει το επίδομα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας πέρυσι, τελικά δεν το έλαβαν ποτέ λόγω των οριζόντιων εισοδηματικών κριτηρίων. «Είχαμε πραγματικά απογοητευτεί, εκείνος ο μήνας μάς είχε μείνει πικρά μέσα στην ψυχή, σε μικρούς και μεγάλους».

Πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 700 ευρώ, το οποίο αποτελούσε βασικό στήριγμα στον μηνιαίο προϋπολογισμό τους. Το ενοίκιο στο νέο σπίτι της οικογένειας στο Χαλάνδρι είναι υψηλό ενώ το κόστος του σούπερ μάρκετ φτάνει στα 2.000 ευρώ κάθε μήνα, με την οικογένεια να δίνει αγώνα ώστε να κρατήσει τα έξοδά της για τις απαραίτητες αγορές κάτω από τα 70 ευρώ την ημέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Αυτή η οικογένεια με 11 παιδιά ξοδεύει κάτω από 70 ευρώ την ημέρα για φαγητό. Αν είναι δυνατόν. Για να αγοράσεις γάλα ψωμί φαί μεσημέρι βράδυ για να φάνε 11 παιδιά πάνε τα 70 ευρώ. Αν ήταν λαθρομετανάστες θα τους πηγαίνανε τις τσάντες γεμάτες από τα σουπερμάρκετ οι ΜΚΟ αλλά έχουν την ατυχία να είναι Έλληνες.

  2. Ποιός μ@κ@κας αποτόλμησε και έβαλε την υπογραφή του να κοπούν τα επιδόματα από αυτή την υπέροχη οικογένεια. Ρε πανίβλακες , εξαφανίζετε την Ελλάδα. Στην Ελλάδα στο τέλος θα κυριαρχούν οι Ρομά και οι λαθρομετανάστες. Πάτε καλά ή είστε αρχιπροδότες;

  3. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΗΤΑ ΛΑΘΡΟ Η ΡΟΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ.

  4. Καθάρματα, κόβεται τα επιδόματα από τα Ελληνόπουλα και τα δίνετε στα λαθροπιθίκια

  5. 72.000 χιλιαδες Αναξιοποιητα Ακηνιτα Εχει Το Κωλο Δημσιο Απο Αυτες τις Ελαχηστες Πολυ τεκνες Πραγματηκες Ελληνικε ς Οικογενειες Βρηκαν Να Κοψ ουνε Αυτο το πενηχρο Επιδομα Βρε Δε πανε Στα Τσακηδια Και Τα Τρια Βρωμο Κοματα Α Ι ΣΙΧΤ ΗΡ↓↓↓↓

  6. ΥΠΟΚΛΗΝΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΑΙΟΤΗ ΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ Ε ΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ Ν Α ΦΕΡΕΙ 11 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ Μ ΕΓΑΛΩΝΗ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜ Α+♡+♡+♡+ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΗΝΩΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑ Ι ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΗΔ Η ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ↓↓↓↓

  7. εμφανίζουν μηδενικό εισόδημα και παίρνουν φουλ επιδόματα. Για τους εργαζόμενους δεν μένει ούτε ευρώ. Η χώρα καλλιεργεί μόνο λαθροπίθηκες και γύφτους

  8. Σίγουρα υπάχουν πολλοί ανεγκέφαλοι σε αυτό το κράτος. Για να μην πω ότι όλοι είναι ανεγκέφαλοι.Κατά τα άλλα μιλούμε συνέχεια για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Βραβείο έπρεπε να δίδουν σε αυτή την οικογένεια. Αν ήταν Ρομά όμως και λαθρομετανάστες δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί ποτέ δεν δηλώνουν εισόδημα. Αίσχος. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

Leave a Response