Έκπληξη σε δημοσκόπηση: Κανείς δεν το περίμενε αυτό λίγους μήνες πριν

Κοινοποίηση:
εκλογές

Για πρώτη φορά!!

Όχι μόνο καθιερώνεται η τρίτη θέση για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά -δημοσκοπικά πάντα- κινδυνεύει να τον περάσει μέχρι και το ΚΚΕ!

Αυτό είναι και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Protata.

Το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη δείχνει να μην είναι ικανό ούτε να κρατήσει το ανεμικό ποσοστό που έλαβε στις περασμένες εκλογές, έχοντας σημαντικές απώλειες, τις οποίες με τη σειρά του φαίνεται να μην είναι ικανό να καρπωθεί το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη.

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου (χωρίς άκυρο-λευκό και αποχή) η εκλογική επιρροή της ΝΔ ανιχνεύεται στο 34%, του ΠΑΣΟΚ στο 12%, του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΚΚΕ στο 10,5%, της Ελληνικής Λύσης στο 4%, της Πλεύσης Ελευθερίας στο 3,5%, της Νίκης και των Σπαρτιατών στο 2,5%, του ΜεΡΑ25 στο 2%, ενώ το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι ανέρχεται στο 15,5%.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που δημοσκόπηση δείχνει όχι μόνο τόσο χαμηλά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να είναι ισόπαλο με το ανέκαθεν τέταρτο-πέμπο ΚΚΕ!!

Τέλος σχετικά με τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, ούτε εκεί τα πάει καλά ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει μόλις το 11% της θετικής γνώμης των ερωτηθέντων. Κατάφερε να περάσει μόνο τους Δημήτρη Νατσιό και Βασίλη Στίγκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το παιχνίδι είναι γνωστό από τα παλιά χρόνια
    “Esso papas””. Εκτός αν οι Έλληνες θέλουν να αυτοκτονήσουν. Τώρα έχουν επιλογή. Όλοι εναντίον του Κασσελακη γιατί πήρε τις ξαπλώστρες από τους κηφήνες του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας νέος άνθρωπος με σπάνιο πολιτικό λόγο. Για αυτό όλο το σύστημα εναντίον του.

  2. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΔ….. ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΟΧΑΟΧΑΟ

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…… ΑΛΛΑ, ΚΩΛΩΣΕ………. Η’ ΒΑΡΕΘΗΚΕ.
    ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΝΤΕ!!!! ΑΥΤΟΣ ΒΓΗΚΕ .

Comments are closed.