Έκτακτη ενημέρωση για τα επικαιροποιημένα εμβόλια (Live)

Κοινοποίηση:
emvolio_1

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα, στο Υπουργείο Υγείας έκτακτη ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου COVID-19 από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου, και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Η χώρα μας έχει ήδη παραλάβει επικαιροποιημένα εμβόλια, ενώ τώρα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των εμβολιασμών καθώς και οι επικαιροποιημένες οδηγίες της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.

Σημειώνοντας πως το φθινόπωρο είναι η περίοδος προετοιμασίας για τον χειμώνα, η Μαρία Θεοδωρίδου υπογράμμισε πως η περιορισμένη περίοδος της ανοσίας από τον εμβολιασμό και την ίδια τη νόσηση, όπως και η συνεχής εμφάνιση νέων παραλλαγών οδήγησε στην ανάγκη παραγωγής νέων επικαιροποιημένων εμβολίων.

Δείτε live την ενημέρωση

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Και ο τίτλος πιο επόμενης είδησης εδώ στο makeleio.gr:

    “Εύβοια: Πέθανε στην ξαπλώστρα – Νεκρός άντρας στην παραλία της Ερέτριας”. ΟΧΙ “φίλτατοι” ΔΕ θα πάρουμε πο-τέ ούτε μικρογραμμάριο από τα ΦΑΡΜΑΚΙΑ σας!! Να τα βάλετε ακριβώς εκεί που γνωρίζετε!!

  2. Γλυκαθηκανε στη κονομα και αυξανουνε τις…..”επικαιροποιημενες” …ξαφνικιτιδες!

    Τελος εποχης βρειτε αλλους τροπους κονομας “ακαταδιωχτοι” η θα βαλετε παλι το κουλη ν απειλει με προστιμα τους “πλουσιους” συνταξιουχους?

  3. Γιατί δεν είναι στη μεσαία θέση ο ιεροψάλτης??????

Comments are closed.