Έλληνας ο δράστης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
α2

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα, αργά τη Δευτέρα, έξω από το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεπ.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως η έρευνα στρέφεται προς όλες τις κατευθύνσεις και πως είναι πιθανό ο δράστης της δολοφονίας να μην είναι Κροάτης, αλλά Έλληνας.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι Έλληνας. Σε κάποια από τα βίντεο που έχουν ληφθεί την ώρα των γεγονότων ακούγονται κάποιοι να μιλάνε ελληνικά και να λένε φράσεις του τύπου “πάμε να τους τελειώσουμε”. Έτσι, εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο αυτό, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο μέχρι στιγμής» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Την ίδια ώρα, στη λήψη γενετικού υλικού απ’ όλους τους συλληφθέντες προχώρησαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς αυτό ίσως οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας. «Το πιθανότερο είναι ο δράστης να βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες. Το βασικό είναι να βρεθεί το όπλο του εγκλήματος ή δείγματα DNA κοντά στην πληγή και σε συνδυασμό με μαρτυρίες να προκύψει η ταυτότητα του ατόμου που έκανε το έγκλημα» επισήμαναν σχετικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο ΛΥΚΟΣ (ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ! ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΜΙΣΟΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ (ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗ ΖΕΙ)-ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ!

  2. Ωχ ωχ Κουλαρα το επικοινωνιακο σου κι αγιος ο Θεος για σημερα στη Λεωφορο! Ξεχναμε οτι κατεκαψες τη μιση Ελλαδα, τα Τεμπη, τις Πρεσπες Μακεδονιας και Αιγαιου! Αι σιχτιρ βρωμοπουστη! Τι επιδιωκεις αυτιστικο σιωνιστικο λαμογιο?

  3. Αφού ήταν και αεκτσήδες εκεί λογικό δεν είναι να ακούγονται ελληνικά;;;
    Πραγματικά όπως έγραψε και ο φίλος από κάτω γαμώ την κουλοπροπαγάνδα. Βούτυρο στο ψωμί των μητσοτάκηδων αυτα.
    5 ευρώ να πάει η βενζίνει και 100 το λάδι…

  4. Μετα απο αυτο το γεγονος 80% θα παρει ο αναθεματισμενος.οσο πιο πολυ εγκληματικοτητα και δυστυχια υπαρχει,τοσο πιο πολυ τον ψηφιζουν τον βλαμμενο.κατι δεν παει καλα με εμας.σαπισαμε!!!!!!

  5. Ο οπαδός τής ΠΑΕ ΑΕΚ έχασε τήν ζωή του γιατί ήταν στήν πρώτη γραμμή στά επεισόδια…”συμπέρασμα”…ήταν ίδιος μέ αυτούς πού τόν δολοφόνησαν…!!!
    Ο οπαδός τής ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ πού έχασε τήν ζωή του από τόν δολοφονημένο Β,ΡΟΥΜΠΕΤΗ οπαδό τής ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν στήν πρώτη γραμμή στά επεισόδια…..”συμπέρασμα”….ήταν ίδιος μέ τόν δολοφόνο του…!!!
    Αν δέν είχαν πάει στά επεισόδια σήμερα θά ζούσαν… !!! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Η ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ…??? Τό σιχαμένο πολιτικό αληταριό τού δημοκρατικού τόξου τής ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ έπρεπε εδώ καί πολλά χρόνια νά καταργήσει τούς συνδέσμους φιλάθλων καί νά ψηφίσει νόμο μέ αυστηρές ποινές γιά τά επεισόδια από οπαδούς τών ομάδων.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΦΑΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΓΗΠΕΔΑ”
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΣ Π.Α.Ε ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΔΙΑ.

  6. Αυτό το έθνος θέλει σιδερένια πυγμή, βούρδουλα, για να αναστηθεί, έτσι που το κατάντησαν οι πολιτικοί ταγοί του σε συνεργασία με τα πλούσια σκουπίδια που θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές για το κέρδος.

  7. Απόλυτη ξευτιλα και ξεπεσμός να γίνονται αυτά μόνο και μόνο για τις σοβρακοφανελες της κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας οι οποίες είναι μόνο μπίζνες.

  8. Ψέμματα .Εσείς λέτε πως τον συνέλαβαν στη Κακκαβιά

  9. Βολικότατο συμπέρασμα για το τσίρκο της κυβέρνησης

    1. ΤΙ ‘ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΟ’ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΒΑΖΕΛΙΑ??? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΙ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?? ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΟΔΟ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?? ΟΙ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΡΙΧΑ ΝΑΖΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.. Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΤΣΑΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΟΑΤΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΝΗΡΕ ΤΑ ‘ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΑ’ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ…

Comments are closed.