Έλον Μασκ: Βαριά καταγγελία κατά Κομισιόν – «Μου είπαν να επιβάλω λογοκρισία στο “Χ” για να μην βάλουν πρόστιμο»

Κοινοποίηση:
1666080185_elon_musk_ukraine_eu

Σε βαριές καταγγελίες κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προχώρησε ο δισεκατομμυριούχας επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Χ Έλον Μασκ.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε στον λογαριασμό που διατηρεί η Κομισιόν του πρότεινε μια παράνομη μυστική συμφωνία:

Εάν σιωπηρά επέβαλε λογοκρισία στο Χ, τότε και η ΕΕ δεν προχωρούσε στην επιβολή προστίμου στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως σημείωσε οι άλλες πλατφόρμες συμφώνησαν.

«Το Χ όμως όχι

Ο Μασκ δεν ανέφερε σε ποια θέματα θα έπρεπε το Χ να προχωρήσει σε λογοκρισία αλλά προφανώς η πλειονότητα αυτών που αφορά την Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ ενδεχομένως αφορούσε και άλλα όπως ή το κίνημα ομοφυλοφίλων και άλλα τέτοια παρεμφερή θέματα.

Η ανάρτηση του Έλον Μασκ έγινε σχολιάζοντας την δήλωση της εκτελεστικής αντιπροέδρου της Κομισιόν Μαργκρέτε Βεστάγκερ η οποία έγραψε στην πλατφόρμα του Χ:

«Κατά την άποψή μας @X δεν συμμορφώνεται με το DSA σε βασικούς τομείς διαφάνειας. Παραπλανά τους χρήστες, αποτυγχάνει να παρέχει επαρκή χώρο αποθήκευσης διαφημίσεων και εμποδίζει την πρόσβαση των ερευνητών στα δεδομένα.

Είναι η πρώτη φορά που εκδίδουμε προκαταρκτικά πορίσματα βάσει του νόμου για τις ψηφιακές υπηρεσίες.»

Οργή από τα σχόλια των χρηστών του Χ

Οι χρήστες του Χ αντέδρασαν  με οργή στην απόπειρα φίμωσης της Κομισιόν στο Χ. Δείτε μόνο ελάχιστα από αυτά:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ρωσία, Γκέι, ισλάμ, οι απαγορευμένες λέξεις στην δημοκρατική κατά τα άλλα ΕΕ.

  2. Η Ευρώπη συμπεριφέρεται σαν να είναι ένα κομμουνιστικό-φασιστικό καθεστώς. Τι δουλειά έχει μιά νομισματική ένωση να ανακατεύεται σε αυτά που γράφονται στα social media; Στην ουσία έχει αποτύχει και ως προς την νομισματική πολιτική, διότι άλλη είναι η αξία του € στην Γερμανία ή στην Γαλλία ή στην Ιταλία και άλλη η αξία του € στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια το ίδιο κουστούμι δεν χωράει σε όλους το ίδιο.

  3. Θανατος στην ευρωπαικη κομισιον εξω απο το σατανικο ευρεονομισμα επιστροφη στη δραχμη
    πρεπει το νεο κινημα να μην δεχτει τις απατες των δυτικων με την μορφη LGBTQ CRT DEI CLIMATE CHANGE GREEN DEVELOPMENT ANTIFA, EU EC ECB, αυτα ειναι ο καρκινος που μας τρωει τα παιδια ο μελλον την Ελλαδα , Τερμα το “οτι πουνε οι “ειδικοι”. ειδικοι ειμαστε ολοι κανεις πιο πανω, αντε απο δω σατανιστες ναζι γουρουνια

Comments are closed.