Έμεινε «όρθιος» ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο (1-1)

Κοινοποίηση:

Ισόπαλο το ματς-ροντέο στο «Γεντί Κουλέ»! ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1, μετά από μία αναμέτρηση με αρκετές φάσεις, εναλλαγές συναισθημάτων και μεγάλη ένταση, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από νωρίς χάρη σε έμπνευση του Μπόρχα Γκονζάλεθ (και κακή αντίδραση του Κοσέλεφ), κάνοντας το 1-0 στο 9′. Ο Ατρόμητος σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερος αλλά φλύαρος, όμως δικαιώθηκε τελικά στο 90+2′ χάρη σε γκολ του Δημήτρη Καλοσκάμη, ο οποίος είχε μπει αλλαγή λιγότερο από 10 λεπτά πριν σκοράρει.

Κάπως έτσι, γράφτηκε το τελικό 1-1, με τον ΟΦΗ να παίρνει τον πρώτο του βαθμό αλλά να χάνει στο φινάλε την ευκαιρία για μία πολύτιμη νίκη. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες είδαν το σενάριο της πρώτης αγωνιστικής να επαναλαμβάνεται (προβάδισμα του αντιπάλου και ισοφάριση), φτάνοντας τους δύο βαθμούς, οι οποίοι είναι μάλλον λίγοι βάσει του θετικού αγωνιστικού προσώπου που έχει δείξει το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων δόθηκαν τρεις κόκκινες κάρτες. Ο πρώτος που αποβλήθηκε ήταν ο Μανσούρ για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης με δεύτερη κίτρινη, ενώ την ίδια τύχη είχαν και οι Κίνι, Ισέκα, μετά από μία μικρή σύρραξη στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Επόμενο ματς για τον ΟΦΗ εκτός έδρας με τον Βόλο, ενώ ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: