Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Πόζαρε ξανά γυμνή μέσα στην μπανιέρα της! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΕΜΙΛΥ

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της με μια σειρά από φωτογραφίες που έβγαλε, από το πρόσφατο ταξίδι της.

Μέσω Instagram, το μοντέλο ανάρτησε μια σειρά στιγμιοτύπων με τον γιο του, ενώ ποζάρει ξανά γυμνή. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε ενώ βυθίζεται μέσα στη γεμάτη νερό μπανιέρα της και καλύπτει την ίδια ώρα με το ένα χέρι το στήθος της. Με το άλλο χέρι, κρατάει ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Η γυμνή φωτογραφία της

448174725_2117454251988327_1791531020131413022_n

Στο μεταξύ, δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες από τις πρόσφατες διακοπές της, γράφοντας, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα: «Ένα μάτσο φωτογραφίες από ένα κορίτσι που είχε γενέθλια. Περιτριγυρισμένη από μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους! Σας ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες ευχές γενεθλίων. Η καρδιά ζεσταίνεται και η κοιλιά μαυρίζει και είναι γεμάτη μακαρόνια».

Η ανάρτηση και τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε

emilirataikorffski9092
emrata12234
rataikofski909
rataikofski3
emratagios
emiliratikofski032

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πόσο αηδιαστικό είναι να φωτογραφίζονται όλα αυτά τα βιζιτια ξεβρακωτα και να κρατάνε δίπλα τους ή αγκαλιά τα αθώα παιδάκια τους που όταν μεγαλώσουν θα δουν τις φωτογραφίες με την μάνα τους να τουρλωνουν β#ζια και κ#λους ενώ το παίζουν γλυκές μανουλιτσες!!!!!! Εμετός!

  2. Τι να ευχαριστησει; Να επιβραβευσει τη μαλακια οσων την δουν και το παιζουν; Η τεχνη της μαλακιας ειναι ολες αυτες οι διασημες μοντελες. Και εις υγειαν των κοροιδων κονομανε αυτες εις βαρος των ματακηδων που τις παιρνουν ματι. Πολιτισμος σου λεει μετα. Εχουμε καταντησει η κοινωνια του κόλου και του βυζιου. Αντι για ινσταγκραμα επρεπε να λεγεται “τσοντα ανω των 13”.

Comments are closed.