Ένας Σύρος συνελήφθη στον Πειραιά για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας

Κοινοποίηση:
astynomia-n29-9

Στη σύλληψη ενός 20χρονου, υπηκόου Συρίας, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παραβίαση του άρθρου περί βιασμού, προχώρησαν χθες το μεσημέρι στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος, ο οποίος επέβαινε σε επιβατηγό πλοίο, κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Χανιά-Πειραιάς προσέγγισε 26χρονη ημεδαπή προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις εναντίον της.

Η 26χρονη, όταν έφθασε το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, κατήγγειλε το περιστατικό στα στελέχη του Λιμενικού και κατέθεσε μήνυση.

Το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά έχει στα χέρια του το βιντεοληπτικό υλικό από το πλοίο, ενώ ο 20χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πειραιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Άντε καλέ αποκλείεται αυτοί είναι καλοί άνθρωποι. Έτσι δε μας πλημμυρίζουν κάθε μέρα το μυαλό; Έπρεπε να το κάνει αυτό σε καμία αλληλέγγυα απλυτη.

  2. Άντε καλέ αποκλείεται αυτοί είναι καλοί άνθρωποι. Έτσι δε μας πλημμυρίζουν κάθε μέρα το μυαλό; Έπρεπε ο μικρός να το κάνει αυτό σε καμία αλληλέγγυα απλυτη.

  3. ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ΄΄ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΜΚΟ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΜΙΣΘΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ(ΠΑΤΡΑ), ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ (ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ), ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ (ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ) ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…….ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΥΦΙΛΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ, ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…..ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ….

  4. Τα χειρότερα νεγροειδη ισλαμικα σκουπίδια , οι χειρότεροι εγκληματιες είναι οι Σύριοι πίθηκοι. Κατά τα αλλλα , ήρθαν στην Ελλάδα για να καθίσουν φρόνιμα , για να κρυφτούν από την φρίκη του πολέμου , όπως υποστηρίζουν τα πληρωμένα τρολ που γράφουν σχόλια εδώ και εκεί… Ήρθαν εδώ για να συνεχίσουν να είναι τα εγκληματικά κτήνη που ήταν καταστρέφοντας την χώρα τους ,σφάζοντας κλέβοντας και βιάζοντας τους αμάχους. Τους έχει διαλύσει τα μυαλά η σύφιλη. Όλοι οι Σύριοι , άνδρες θηλυκά και μπασταρδα , έχουν σύφιλη , αλλά απαγορεύουν στους γιατρούς να μιλήσουν για αυτό.

    1. Εσυ ρε μπασταρδο τι είδους εγκεφαλικης σύφιλης εχεις;

  5. ΜΕ ΤΙ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΟΙ ΄΄ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ΄΄ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ΄΄ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕ, ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ…..

Comments are closed.