Ένας επαγγελματίας υβριστής- πρωταθλητής που κονομάει ξεφτυλίζοντας τον πατέρα του

Κοινοποίηση:
tsitsipas

Εκτός εαυτού ο Τσιτσιπάς: Έδιωξε τον πατέρα του από το στάδιο – «Να πας να γ…θεις»

Αδιανόητο ξέσπασμα από τον Στέφανο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κέι Νικισόρι στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, ενώ ο 25χρονος τενίστας είχε δεχθεί δύο μπρέικ από τον Νισικόρι, στράφηκε στο μέρος όπου βρισκόταν ο πατέρας του, Απόστολος: «Γ…σου! Θα γ…θεις. Να πας να γ…θεις», φώναξε προς το μέρος του.

Λίγο αργότερα, ο Τσιτσιπάς στράφηκε ξανά προς το μέρος του πατέρα του. «Να φύγεις από το στάδιο τώρα», είπε. Μετά το νέο ξέσπασμα, ο Απόστολος Τσιτσιπάς αποχώρησε από το στάδιο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σετ, που κατέληξε στον Νισικόρι με 6-4.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άνθρωπος που βρίζει τους γονείς του είναι:
    Πρώτον – Άθεος
    Δεύτερον – Αγράμματος και άξεστος
    Τρίτον – Άχρηστος

  2. Μήπως έβρισε τόν πατέρα του και προπονητή του επειδή τού έδινε οδηγίες απο την εξέδρα , τακτική που απαγορεύεται αυστηρά από τον Κανονισμό…καί έχει μάγισσα τιμωρηθεί γιά αυτό στο παρελθόν ;

  3. πολυ αλλαζονας και καθικι.την αλλη φορα εβρισε την μανα του τωρα τον πατερα του .ερε τι κανει το χρημα μεχρι και τους γονεις ξεφτιλιζεις

  4. ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΠΛΕΟΝ.. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ
    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

  5. Λαθος τιτλος … Ο σωστος τιτλος ¨Ενας επαγγελματιας υβριστης που ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΑΙ βριζοντας τον πατερα του…

  6. Βρε βάλτε ζουρλομανδύα στο άτομο? Στην ίδια κατηγορία είναι με τον Μητσοτάκη και η δύό είναι για δέσιμο???

  7. Πριν από αρκετό καιρό, είχε βρίσει και την μητέρα του. Πιστεύει ότι με τις βρισιές στους γονείς του, πως θα κερδίσει το εκλεκτικό κοινό που παρακολουθεί τένις; Στο τέλος, αλλού θα πατάει κι αλλού θα βρίσκεται. Η δημοσιότητα και τα πολλά χρήματα χρειάζονται σεμνότητα, κι αυτός δείχνει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νεύρα του και πρέπει να κάνει θεραπεία to control his anger.

  8. Η κλανιά του Νόλε έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό το κακομαθημένο παιδάκι.

  9. Αν συνεχισει ετσι δυστοιχως χωρις ομαδα εννωμενη θα βρεθει και εκτος 20αδας και σε λιγο και εκτος 50δας και θα χανει απο τον οποιονδηποτε.

  10. Αυτό το ψώνιο έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Ούτε μια τρίχα από τα τέτοια του Τζόκο δεν είναι.

Comments are closed.