Ένας… ναύαρχος με πλούσιο “γαλάζιο” παρελθόν στο Δ.Σ. Νοσοκομείου – Βρείτε το λάθος

Κοινοποίηση:
fatousis-adonis

Τον περασμένο μήνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας άλλαξε μορφή. Μέσα στα νέα μέλη, και ο Νίκος Φατούσης, αντιναύαρχος ε.α., όπως αναφέρει το βιογραφικό του.

Τώρα θα μας πείτε, τι δουλειά έχει ένας άνθρωπος της θάλασσας σε “καρέκλα” δημοσίου. Είναι πολύ απλό. Είναι από τα “αγαπημένα παιδιά” της γαλάζιας κυβέρνησης.

Χρόνια πρόεδρος της τοπικής Βορείων Προαστίων της Νέας Δημοκρατίας, Πρώην περιφερειακός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ερέτρειας, και πρώην διευθυντής στο υπουργείο Τουρισμού; Θέλετε και άλλα για να καταλάβετε;
Άλλωστε, ο διορισμός του έγινε με τις “ευλογίες” τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος τρέφει αμέριστο σεβασμό στον κ. Φατούση για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δε, διορισμός στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Άδωνη Γεωργιάδη, με τον οποίο τον βλέπετε στη φωτογραφία που γελούν και τα… μουστάκια τους.

Τελικά εκεί στη Χαλκίδα τα “γαλάζια” παιδιά καλοπερνάνε και… καλοπληρώνονται!

Δείτε το ΦΕΚ διορισμού του κ. Φατούση ΕΔΩ

fatousis-kefalogiannis fatousis-kyriak

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Από την πολλή ανάπτυξη της μασαμπούκας έχει κάνει μαγουλάρες ο ναύαρχος και κοιλούμπα ο λέτσος με γραβάτα, τέως βιβλιοπώλης.

  2. Όποιος πληρώνει φόρους σε αυτό το μπ@@@@@λ@ είναι και μεγάλος Μ@@@@@ς

  3. Ποιός ”ναύαρχος” ρεεεεε;;;;Ο επονομαζόμενος ”ροφός” της ΣΝΔ,ναύαρχος;;;;Χααχαχαχαχαα….

  4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ//ΜΑΙΜΟΥ//.

Comments are closed.