Ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στους 24 πιο υποτιμημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου

Κοινοποίηση:
eb187bca-420969440_912543853752083_3262685127768573148_n

H Kάρπαθος φαίνεται πως αποτελεί ένα από τα πιο υποτιμημένα ελληνικά νησιά που αξίζει να επισκεφτείς.

Καλοκαιράκι. Φτάνει επιτέλους αυτή η εποχή του χρόνου που οι ταχύτητες στην καθημερινότητα μειώνονται και οι περισσότεροι ψάχνουμε ένα όμορφο μέρος, προκειμένου να εξερευνήσουμε, αλλά και να ξεκουραστούμε.

Σίγουρα, τη συγκεκριμένη περίοδο δεν θα θέλαμε να την περάσουμε μαζί με χιλιάδες ακόμη άτομα, ο ένας πάνω στον άλλο. Επομένως, η καλύτερη λύση είναι να διαλέξουμε ένα μέρος που «δεν προτιμούν» οι περισσότεροι. Αυτά τα «υποτιμημένα» μέρη του κόσμου διάλεξε και το γνωστό περιοδικό Time Out, για να παρουσιάσει στους αναγνώστες του, επιλέγοντας να προσθέσει στη λίστα του και ένα ελληνικό νησί.

Δεν μιλάμε ούτε για τη Μύκονο ούτε για τη Σαντορίνη, αλλά για την Κάρπαθο. Πρόκειται για ένα νησί που μπορεί να βρίσκεται περίπου 20 ώρες μακριά από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο, ωστόσο προσφέρει μοναδικές γεύσεις, εξαιρετικές παραλίες, αλλά και άψογη φιλοξενία σε όποιον το επιλέξει για τις διακοπές του. Επίσης, αν επιλέξεις να φτάσεις εκεί με το αεροπλάνο χρειάζεσαι μόλις μία ώρα από την Αθήνα. Γιατί όχι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. παραλια γιαλι εαν θυμαμαι καλα το ονομα, πανεμορφη και ηρεμη…… αφηστε την καρπαθο να ειναι καλο και καθαρο νησι…. ακομη….. και ο αγιος θεοδωρος….. φανταστικος με το μικρο παραδοσιακο εστιατοριο του με τις καλυτερες μακαρουνες….. μονο κατι τηγανια χαλανε την ομορφια του….. οπως και στους αντιπαξους…… το σποτ ον ο βαρκαρης με το πιο δυνατο μουσικο κουτι σε ολο το ταξιδι απο παξους για αντιπαξους……. ζευγαρι καινουργια αυτια…… χρειαζεται ο ταξιδιωτης μαζι του……. 😀😀😀😀😀 κριμα για την πανεμορφη χωρα…… πολυ μεγαλο κριμα……..

Leave a Response