Ένα μάτσο χάλια! Έτσι κυκλοφορεί στους δρόμους ο Γιωργος Λιάγκας! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
8216_GIORGOS_LIAGAS_2232020_Fotor-1024x910

Mα καλά ποιος ντύνει αυτόν τον Λιάγκα;

Η καραντίνα δεν του έχει κάνει καλό.
Δεν τον χωράει ουτε η φόρμα του αλλά ουτε και το μπλουζάκι του.
Αυτό τα χρώματα πάλι που τα βρήκε;

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Λιάγκα στο σούπερ μάρκετ.
Σε όσους έχει λείψει, από την Δευτέρα του Πάσχα ο αγαπητός παρουσιαστής επιστρέφει στον ΣΚΑΙ στις 12 το μεσημέρι.

8188_GIORGOS_LIAGAS_2232020-scaled

8216_GIORGOS_LIAGAS_2232020-scaled

8233_GIORGOS_LIAGAS_2232020-scaled

8241_GIORGOS_LIAGAS_2232020-scaled

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Παντε να δουλεψετε δουλοι για 400 ευρω εσεις. Δειτε τα χαλια σας ρε σκουπιδια που σας κατάντησαν που ασχολείστε με τα βυζιά του Λιαγκα

  2. ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ! ! !
    Ο αγαπητός Γιώργος Λιάγκας (δεν με ενδιαφέρει αν φοράει κουστούμι ή φόρμα) πρέπει που και που, να ανάβει κανένα κεράκι στον μεγάλο Κώστα Καραγιάννη, που ασφαλώς σήμερα δεν θυμάται ούτε το όνομα του.
    Ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της καριέρας του, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ απλά τον έβλεπα που έρχονταν στο TELE CITY (το σημερινό ART)
    -όπου ήμουν τότε ένας από τους πρωτεργάτες του καναλιού, μαζί με άλλα άξια παιδιά που σήμερα ξέχασαν από πού ξεκίνησαν- ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. (τα λέγαμε στην ροή προγράμματος, όταν δεν είχα ζωντανά)
    Εκείνη την εποχή στο TELE CITY ο μεγάλος Κώστας Καραγιάννης είχε μια εβδομαδιαία εκπομπή με καλεσμένους και έψαχνε για κάποιον ΒΟΗΘΟ.
    Τότε εγώ μαζί με τον γνωστό ηθοποιό Ηλία Κακλαμάνη (κάναμε παρέα γιατί είχε και αυτός εκπομπή στο κανάλι) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να προτείνουμε τον Γιώργο στον Κώστα Καραγιάννη για την θέση του βοηθού του.
    Όπως και έγινε, ο Κώστας Καραγιάννης τον πήρε και μαζί του γνώρισε τα άτομα που τον έστειλαν ποιο κάτω, για να φτάσει τώρα να κάνει τον ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ χωρίς να θυμάται ούτε ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ όταν τον είχα πάρει τηλέφωνο για να μου δώσει την διεύθυνση μιας καλεσμένης του….
    Και για να μην ξεχνιόμαστε Γιώργο μου, δεν ήθελα να με διορίσεις στην εκπομπή σου, γιατί από εκείνο τον καιρό (μέχρι το 2016 που τραυματίστηκα στη Συρία) έκανα πολεμικές ανταποκρίσεις σε μεγάλα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά δίκτυα ειδήσεων, ΑΠΛΑ ΕΨΑΧΝΑ την κυρία που έφτιαχνε κάποιο φάρμακο για τον καρκίνο, με φύλλα ελιάς…
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  3. Όσοι σχολιάζουν αρνητικά, παρακαλούνται να δημοσιεύσουν φώτο με τους κοιλιακούς-φέτες που έχουν….

    1. Αν ψαρεύεις επιβήτορες,σε λάθος σάιτ βρίσκεσαι @κουνελι,δεν πνιγούμε εδω

  4. Μπουχέσα τον αποκαλούσε ο πρώην του όταν, πριν παντρευτούν, της την έπεφτε.Μετά τον γνώρισε καλά καλά, σιγουρεύτηκε επίσης καλά καλά ότι απο το σταρ που ήταν θα πάει μέγκα και τότε είπε το πολυπόθητο ”ναι”.Και του είχε τόση μα τόση εκτίμηση που στον αέρα τον είχε αποκαλέσει ”ζωο”, συγκεκριμένα είχε πει” τρώει τπάλι το ζωο”.Οσο για το ντύσιμο, καλό είναι.Τον έχετε δει σε φωτογραφίες με κόκκινο και με μπλε σκελετό ηλίου;Εκεί, να γελάσετε.

  5. Δεν είναι κεφάτος γιατί δεν ψωνίζει στου βερόπουλου;)

  6. Γυναικομαστια εχει ο μαλακας απο το πολυ φαγητο.ο γλυτσας

  7. Να βάλει και κανένα σουτιέν…. τι μαστάρια είναι αυτά ! Σαν λεχώνα είναι.

  8. Τι να βάλει δηλαδή γιά να πάει στο σούπερ μάρκετ σμόκιν.φόρμα έβαλε ο άνθρωπος

  9. μα καλα αυτον δεν τον τελειωσανε απο την εκπομπη???? για το τι εγειναν τοσες ημερες σχολια, παρασχολια κοκ…………………… ελεος…… ουτε η τιβι δεν σας εχει γλυτωσει στην ελλαδα…. σαβουρα επανω στην σαβουρα……

  10. που τα βρισκουν τετοια ξεφτυλισμενα λαμογια και μας τα μοστραρουν ολη μερα στην τηλεοραση ? στο σχολειο πουσταραδων ρουφιανων ? κ.λ.π.

    1. Τ Ε Λ Ε Ι Ο……… να εισαι καλα με εκανες και γελασα………

  11. ο γύφτος λυπήθηκε να πληρώσει 1 σακούλα για να βάλει μέσα το χαρτί κουζίνας και τις δε άλλες σακούλες τις έχει γεμίσει τόσο πολύ που είναι έτοιμες να σκιστούν. Ε ρε λεφτάδες πόσο τα λυπάστε…. μόνο για εφέ τα χαλάτε και μετά ούτε τον πυρετό σας δεν δίνετε.

  12. Αντι να πηδάει όλη μέρα τη κα…α τη Σκορδά έτρωγε σουβλάκια.Όπως είχε πει και ο Μαστοράκης ”Νομίζει ότι είναι ωραίος”.

Comments are closed.