Ένα παλάτι για τον τέως… Τα προβλήματα υγείας του Γλύξμπουργκ, το αναπηρικό καροτσάκι και η χλιδάτη φωτογράφηση στο Πόρτο Χέλι. (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
vas130116

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του στο πραγματικό παλάτι του στο Πόρτο Χέλι. Παρέα με τη σύζυγό του και τα άλλα μέλη της οικογένειας, ο τέως έσβησε τα κεράκια του και ταυτόχρονα γιόρτασε 56 χρόνια γάμου με την Άννα – Μαρία.

Η οικογένεια λατρεύει τη βίλα αυτή και την επισκέπτεται συχνά σε κάθε ευκαιρία όταν, φυσικά, το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου η οποία τα τελευταία χρόνια είναι βεβαρημένη και ο ίδιος μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι.

Δείτε περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ , ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΙΟΤΑΚΙΔΩΝ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΗ ,
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ & Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ .

  2. Σωστος!!!!ετσι ειναι με τα χρηματα τους αλλα και τις ευρωπαικες ιδεες τους αφησαν οτι μπορουμε ακομα να επιδειξουμε σε κτιρια αλλα και δημοσια διοικηση που ακομα ισχυουν,για να τα χαιρονται αλλα και να μην τηρουν νομους οι επομενοι αξεστοι

  3. “Πάρτη μάνα σου καί φύγε”.Τά ξέχασες ρέ κωλόπαιδο.Ξέχασες τά ρεζιλίκια πού σού έκανε ο αείμνηστος Γεώργιος Παπαδόπουλος πού σέ εστειλε συστημένο μαζί μέ τή μανα σου στή Ρώμη.Τά γέλια πού έβαλαν οι Ιταλοί τελωνιακοί οταν είδαν τά 500 ζευγάρια παπούτσια τής αυτου Μεγαλειότης τής μαμά σου.
    Γιάννης Λάκων

  4. υπαρχει ενα τραγουδακι με ενα συγκροτημα παλιο (νοστραδαμος) [ θαθελα ναμουν βασιλιας στα παραμυθια της γιαγιας ] αντε να χαθουνε οι γερμαναραδες που μας ειχαν τοποθετησει και βασιλια .

      1. στο διά@λο τουρκαλβαναριό, που πετάγεσαι σκατόπραμα όπου νά ‘ναι χωρίς να σε σπέρνουν, κωλοφάρα…

  5. Οι βασιλείς και οι εστεμμένοι δεν έχουν επίθετο ,
    αυτά είναι εφευρήματα των κομμουνιστών !!

  6. Φίλος των Μητσοτάκηδων είναι, μόνο αυτό φτάνει.

  7. Όντως ο τίτλος, ως τέως όμως, τον ακολουθεί! Τώρα για τους ξένους, δυστυχώς η CIA διορίζει και θα διορίζει τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όχι μόνο τον εν λόγω!!! Πάντως, προσωπικά εύχομαι περαστικά του (αν υπάρχουν περαστικά στην αρρώστια του) ή ότι το καλύτερο για την υγεία του. Με την ευκαιρία ήθελα να πω ότι δεν είμαι ενάντια στις προφητείες των Αγίων Πατέρων μας αλλά ο Άγιος Παΐσιος (όπως και άλλοι Πατέρες) έλεγε ότι ο εν λόγω την εποχή που η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ξανά Ελληνική θα παίξει σημαντικότατο ρόλο! Βλέποντας όμως όλα αυτά τα σοβαρά προβλήματα υγείας και το αναπηρικό καροτσάκι προβληματίζομαι μήπως έκαναν λάθος ή μήπως μιλούσαν συμβολικά γιατί κάτι δεν κολλάει!!!

    1. Περίμενε θα σε σώσει η Μαρη Σανταλ καημένε….

  8. Eχεις την εντύπωση ότι μας κυβερνούν καθαρόαιμοι Ελληνες? Είσαι γελασμένη/ος. Πάντα κυβερνούσαν οι ξένες δυνάμεις την Ελλάδα ,τώρα προστέθηκαν και οι σιωνιστές με τις λέσχες . Ο,τι πουν αυτοί αφού όλοι οι κυβερνητικοί ελληνόφωνες ανήκουν στις λέσχες την Εβραίων και είναι όλοι κατά της Ελλάδας…..Τι δεν καταλαβαίνεις?

  9. Τί γερνούν και τα πριγκιπόπουλα; Αχαχαχχαχαχα
    Ακόμη αυτοαποκαλούνται βασιλιάδες οι τύποι… δεν φτάνει που τους φέρανε οι ξένες δυνάμεις και μας μπαστακωθηκαν εδώ, πήραν φράγκα και αποζημιώσεις, τολμούν να λενε βασιλείς των Ελλήνων!!!
    Ναι απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου και του Καραϊσκάκη !!!!
    Άντε γειααααα

    1. Apogoni ton Lestrigonon ke Kiklopon isate ahristi grekouliakes.Ta hrimata tous eferan ke eftiaxan mazi me polla alla ta palia Anaktora pou tous ta klepsate gia na foliasete tous listes pou sas antiprosopevoun gia polees dekaeties.Ahristi corrupted to the core stupid neogreeks

      1. στα τσακίδια, στον κωλότοπό σου, πανηλίθιο σίχαμα!

Comments are closed.