Το “Δεν έχω οξυγόνο” και η τραγωδία των Τεμπών έχει περάσει πλέον τα ελληνικά σύνορα. Μετά το βίντεο με το “Δεν έχω οξυγόνο” που έφτιαξε ο αδερφός θύματος σε χωράφια, ήρθε η ώρα τα λόγια των παιδιών που κάηκαν στο τρένο να φτάσουν ως τη Γαλλία.
Και αυτό μέσα από ένα τραγούδι, το “ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ”, το οποίο δημιουργήθηκε για το γαλλικό κανάλι NRJ12 και το podcast «Crimes» έχοντας μόνο έναν στίχο και αυτός είναι ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ σε όλες τις γνωστές γλώσσες που μιλούν οι Ευρωπαίοι.
Το τραγούδι πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα διεθνώς.
Το τραγούδι #Δεν_Εχω_Οξυγονο του Λάζαρου Αναστασιάδη δημιουργήθηκε για το πανευρωπαϊκό γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι NRJ12 και το podcast «Crimes» και ο στίχος είναι ένας, «ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ», στις βασικές γλώσσες που καταλαβαίνουν οι Ευρωπαίοι.
«Εγκρίθηκε σήμερα μετά από τις… pic.twitter.com/hy4xWc5UuI— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) February 21, 2025