Ένα τρομακτικό συμβάν στη Πορτογαλία – Δύο παιδιά τραυματίστηκαν από αγωνιστικό που έπεσε πάνω τους

Κοινοποίηση:
agonistiko

Σοβαρό περιστατικό με τραυματισμούς θεατών σημειώθηκε στο ράλι στα νησιά Μαδέιρα της Πορτογαλίας, προκαλώντας ανησυχία για την ασφάλεια των αγώνων.

Κατά τη διάρκεια του Madeira Wine Rally, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, μία Porsche 911 GT3, έχασε τον έλεγχο σε μία στροφή και έπεσε πάνω σε θεατές, τραυματίζοντας τρία άτομα, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά. Το αγωνιστικό οδηγούσε ο ντόπιος οδηγός, Αμέρικο Γκουβέια. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί από το συμβάν, παρατηρείται η έλλειψη προστατευτικών μέτρων στο σημείο της σύγκρουσης. Μόνο μία κορδέλα χώριζε τους θεατές από τον δρόμο του αγώνα, κάτι που δεν στάθηκε αρκετό για να αποτρέψει το ατύχημα.

Το ράλι Μαδέιρα θεωρείται το πιο ιστορικό ράλι στο νησί και προσελκύει πλήθος θεατών και συμμετοχών κάθε χρόνο. Ωστόσο, το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, ώστε να προστατεύονται τόσο οι οδηγοί όσο και οι θεατές από ανάλογους κινδύνους στο μέλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο οδηγός είναι άσχετος με αγωνιστική οδήγηση. Απλά θα είχε τα λεφτά και αγόρασε το αυτοκίνητο Porsche 911. Μήπως μαζί με τα μέτρα ασφαλειας θα πρέπει να περνάνε από εξετάσεις οι οδηγοί για το επίπεδό τους ? κάθε άσχετος δεν μπορεί να αγοράζει ένα αυτοκίνητο και να τρέχει στους αγώνες

Comments are closed.