Ένα χωριό ολόκληρο ετοιμάζεται για την κηδεία του Γιώργου: Σε σοκ η Μαρία του, κανείς δεν πιστεύει αυτή την τραγωδία

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Λασιθίου, καθώς ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 36χρονο Γιώργο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό στο Οροπέδιο Καθαρού, κατά τη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών σε γλέντι με αφορμή τις κουρές.

Οι γονείς του, η σύζυγός του Μαρία, το ανήλικο παιδί του Άγγελος, καθώς και όλοι οι συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιώργο στις 5:30 το απόγευμα της Παρασκευής. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα.

36 767x430 1

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο 32χρονος μπατζανάκης του Γιώργου, ο οποίος φέρεται να έριχνε μπαλωθιές υπό την επήρεια αλκοόλ, έδωσε εξηγήσεις για την τραγική υπόθεση. Το απόγευμα της Πέμπτης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. Στη συνέχεια, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

«Το τραγικό γεγονός έγινε υπό συνθήκες έντονης μέθης με τη χρήση του όπλου. Τη στιγμή που εκείνος πήγε να πυροβολήσει στον αέρα, πέρασε το θύμα από μπροστά του και δέχθηκε τη μοιραία σφαίρα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, Γιώργος Στειακάκης.

Το Χρονικό της Τραγωδίας

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού για τις κουρές προβάτων στο Οροπέδιο Καθαρού, με τον 36χρονο κτηνοτρόφο Γιώργο να χάνει τη ζωή του από πυροβολισμό που προήλθε από το όπλο που κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Ο Γιώργος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και κάτοικος Ιεράπετρας, είχε μεταβεί στην περιοχή για να βοηθήσει συγγενείς κτηνοτρόφους με τις κουρές των κοπαδιών τους. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, ο δράστης και συγγενής του, βρισκόμενος σε κατάσταση ευθυμίας, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Δυστυχώς, μία από τις σφαίρες τραυμάτισε θανάσιμα τον Γιώργο, οδηγώντας έτσι σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response