Ένοπλη επίθεση σε λεωφορείο στο Λος Άντζελες: Νεκρός ένας επιβάτης (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
aytoktonia-oplo

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, σημειώθηκε ένα σοβαρό περιστατικό σε αστικό λεωφορείο του Λος Άντζελες. Ένας άνδρας επιβιβάστηκε στο λεωφορείο γύρω στη 1 τα ξημερώματα, όπου βρίσκονταν ο οδηγός και δύο επιβάτες. Η κατάσταση εξελίχθηκε σε κατάσταση ομηρείας, καθώς ο άνδρας απείλησε τον οδηγό με όπλο.

 

 

Αμέσως μετά την αναγνώριση της κατάστασης, οι αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν και ξεκίνησαν καταδίωξη του λεωφορείου. Οι αρχές παρακολουθούσαν το όχημα καθώς αυτό απομακρυνόταν από το σημείο του συμβάντος. Ο οδηγός παρέμεινε υπό την απειλή του όπλου για περίπου μία ώρα, γεγονός που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους επιβάτες αλλά και στους πολίτες της περιοχής.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των δημόσιων συγκοινωνιών στην πόλη. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η επίθεση, καθώς και για να εντοπίσουν τον δράστη.

Η κατάσταση αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της ασφάλειας στις δημόσιες συγκοινωνίες και την ανάγκη για αποτελεσματική αντίδραση από τις αστυνομικές δυνάμεις σε παρόμοια περιστατικά.

 

Χρησιμοποίησαν λωρίδες καρφιών και τρύπησαν ένα από τα ελαστικά του οχήματος με τον δράστη.

Διένυσε περισσότερα από 11 χιλιόμετρα και στην συνέχεια το λεωφορείο σταμάτησε σε διασταύρωση στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Ο ύποπτος παραδόθηκε.

Ένας άνδρας βρέθηκε με τραύματα από πυροβολισμούς. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response