ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ – ΕΝΟΠΛΟΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – “Ή ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ”

Κοινοποίηση:
ηρακλειο

Αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη είναι το θύμα της ληστείας στον Ωρωπό, όπου κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του και, αφού έδεσαν τον ίδιο και τη γυναίκα του και τους απείλησαν με όπλα, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες της ληστείας στον Ωρωπό έχουν καταγραφεί σε βίντεο και αυτό αναμένεται να βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα σε τηλεοπτική κάμερα, οι ληστές ήταν τέσσερις και μπήκαν στο σπίτι δέκα λεπτά αφότου είχαν φύγει τα παιδιά τους με τον πεθερό του από το σπίτι.

Οι δράστες σκαρφάλωσαν τη μάντρα, η οποία ήταν δύο μέτρα και με τσεκούρια έσπασαν την μπαλκονόπορτα. Αμέσως ζήτησαν να τους πουν που είναι τα λεφτά και το χρηματοκιβώτιο αλλιώς θα του πάρουν τα παιδιά.

«Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Έλεγαν λεφτά, λεφτά, λεφτά. Τους είπα ψάξτε όπου θέλετε, απείλησαν τη γυναίκα μου ότι αν δεν δώσουμε τα λεφτά θα μας πάρουν τα παιδιά και τέτοια», περιέγραψε ο αδερφός του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Εντύπωση μου έκανε που πήδηξαν τη μάντρα μου που είναι πάνω από δύο μέτρα. Δεν παραβίασαν πόρτα και έσπασαν με τσεκούρια την μπαλκονόπορτα. Μας έδεσαν, ζήτησαν χρήματα, τους είπα να ψάξουν. Το θέμα είναι ότι κάθισαν πάρα πολύ ώρα. Από την αστυνομία που είδαν την πορεία τους κι αυτά, μέτρησαν περίπου 13-14 λεπτά ότι έμειναν μέσα στο σπίτι, είναι θέμα χρόνου να πιαστούν», είπε ο Βαγγέλης Χανταμπάκης.

Μόλις πήραν τα χρήματα, οι ληστές έφυγαν. Ένας επιβιβάστηκε σε μηχανή και οι άλλοι σε ένα ασημί αυτοκίνητο. Λίγο πιο κάτω και οι δύο κόβουν ταχύτητα και ο δικυκλιστής παραδίδει τα κλοπιμαία στο αμάξι.

Ο ίδιος ο Στέλιος Χανταμπάκης, ανέφερε: «Χθες το απόγευμα 19:30 η ώρα, σπάσανε τη τζαμαρία, πέρασαν από εκεί μπήκαν μέσα, τους δέσανε, πόσοι ακριβώς ήταν δεν ξέρω. Σύμφωνα με τις κάμερες της περιοχής ήταν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή. Είχαν καλυμμένα πρόσωπα.

Ήταν αναστατωμένοι κι αυτός και η γυναίκα του, ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Προσπάθησαν να κρατήσουν την πόρτα να μην μπουν. Ευτυχώς τα παιδιά μόλις είχαν φύγει, είχαν πάει στις κούνιες με τον πεθερό του. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες. Οι αστυνομικοί μου είπαν ότι είναι στον καλό δρόμο»

Πρόκειται για σκληρούς δράστες περιέγραψε η Ελληνική Αστυνομία σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει ενώ το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την ένοπλη ληστεία αναμένεται να βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

Το ζευγάρι είναι αρκετά φοβισμένο μετά την ένοπλη επίθεση και ελπίζουν ότι το βιντεοληπτικό υλικό θα βοηθήσει στο να βρεθούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΕΔΩ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ” ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΣΑΓΔΗ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ” ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΛΑΘΡΑΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΑΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΖ BADURASHVILI MAIA ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΙΣ 27/12/2023 ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΣΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΕΝΕI ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ O ΤΣΑΓΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ .

  2. Και όμως αυτά τα γαμηδια δημοκρατια!!! το λένε αυτό το καθεστώς!

  3. ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΗΡΕΣ ΕΝΤΕΚΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ.

  4. Άδεια οπλοφοριας, όπως στην Αμερική. Όχι μόνο να μας δίνουν εντολές τα αμερικανάκια. Αν δεν μπορούν να μας προστατεύουν, Κουλή,δωσε άδειες οπλοφοριας. Δεν θα τους ανεχθη ο Έλληνας για πολύ.

  5. Apo to90 Kai ustera otan anoixan oi aristeroi karagkiozhs kathusterhmenoi diaplata ta sunora opos Käthe patzaboura aristerh anoige ta bromia skelh ths sto Käthe bromiarh auta ta Parasita brhka asulo opos ta mikrobia sth plhgh. Kapioi ekmetalevonte th anoxh tou kosmou Kai ths fobies politikoi apateones opos Kai anikanoi astinomikoi pagkosmios. To europaiko orama exei tsakistei xarh sth aristerh anapiria Pou eite den hxere ti shmainei asulo eite epsaxne sumaxous Kai pshfothires paranomous xoris to paramikro aisthima ntropisKai eithinhs Gia to pioi kakopoioi erxontai sth xora apo islamikes kirios xores. H katastash einai oriaka Kato apo to miden edo Kai xronia,kaneis de niothei upefthnoi na dosei lush h na allaxei tous nomous uper ths nomimh oplokatoxh s toutestin aminas

  6. Πάντως ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.
    .
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.
    ….
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

  7. Δημοκρατικό τοξο δεν θελατε?Φατε το βελος στον λωκό τωρα και τσιμουδια!!

  8. Δεν χαίρεστε βρε ; Μια χαρά χώρα είμαστε , σκεφτόμαστε για να ζήσουμε , γιατί τα θέλετε όλα στο πιάτο;. Αφήστε να έχουμε λίγη περιπέτεια.

  9. Καλα να παθετε σας πειραζει ο κασιδιαρης τωρα θα καθεστε και θα την τρωτε

  10. Ο/Η σκατόγυφτοι και η αποχή βοήθησε το κουλι πολυ πάρα πολύ όμως λέει:

    όλοι οι εγκληματίες με όπλα και άδεια να μπουκάρουν στο σπίτι σας, αν αμυνθείτε πάτε φυλακή, αν τους πιάσουν τους αφήνουν ελεύθερους για να κάνουν ακριβώς τα ίδια, τι δεν καταλαβαίνετε;

  11. καλα ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ !!! ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΧΑΧΑΧ
    ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ… ΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ Κ ΓΟΝΙΟΙ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΛΟ-ΣΚΥΛΑ?
    ΟΙ ΚΗΡΑΛΙΦΑΔΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΙΟΥ ΘΑ ΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ??
    ΠΩΣ???? ΜΕ ΛΟΓΙΔΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΔΡΑΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ?

  12. Σίγουρα είναι από αυτούς τους γνώριμους της αστυνομίας, και είναι ζήτημα χρόνου να πιαστούν, και να αφεθουν ελεύθεροι ξανά, αφου πιούνε ένα καφεδάκι με τους αστυνομικούς και να γνωριστούμε ακόμα περισσοτερο, ώστε την επόμενη φορά θα γίνουν και κολλητοι

  13. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΔ-ΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ

  14. ΣΕ ΛΙΓΟΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ….. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ….ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…
    ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ;;;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ….

  15. “είναι σε καλό δρόμο…” γιατί αν τους πιάσουν τι θα τους κάνουν? αέρα στα παπα…α?

  16. Μόνο ο Ηλίας αν έχει στήριξη… μπορεί να καθαρίσει την χώρα….Φατε δημοκρατία μέχρι τότε!!!

  17. Ρε παλιόπουστα μητσοτακη ειμαι 52 χρονων ρε γαμημενε και θυμαμαι μεχρι και τα 25 μου δεν ειχαμε τετοια πραγματα. Πως καταντησες την ΕΛΛΑΔΑ ρε καθαρμα εσυ και η αλλη η βρωμα ο προεδρος του 15μελους;;;;
    Μακάρι να μη λιώσετε ΠΟΤΕ ρε ερπετο.

Comments are closed.