Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Β. Αιγαίου- “Ορισμένοι αλλοδαποί έδειξαν τις ικανότητές τους στον ανταρτοπόλεμο”

Κοινοποίηση:
efialtis-stin-ellada-metanastes-ekpaideymenoi-se-antartopolemo-katadromikes-768x462

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου με επιστολή της στον Πρωθυπουργό κάνει αναφορά στα επεισόδια στην Χίο, όπου οι παράνομοι μετανάστες άναψαν φωτιές

Αναφέρουν μεταξύ άλλων πως 40.000 αλλοδαποί έδειξαν «τις ικανότητές τους στον ανταρτοπόλεμο και με καλά οργανωμένες καταδρομικές επιθέσεις έκαψαν το ΚΥΤ Χίου».

Αναφέρει η Ένωση Αξιωματικών:
ΠΡΟΣ
Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κύριοι Υπουργοί,

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία.
Μάθατε ότι το βράδυ της Ανάστασης του Κυρίου κάηκε η ΒΙΑΛ στη Χίο;
Αντιλαμβάνεστε τώρα πόσο αδιέξοδη είναι η πολιτική του εγκλωβισμού μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στα ακριτικά μας νησιά, που εφαρμόζεται από το 2016;

Ήρθε επιτέλους η ώρα να λάβετε την απόφαση να μετακινηθούν άμεσα όλοι σε δομές στην ενδοχώρα, είτε σε ανοιχτές για όσους θεωρούνται πρόσφυγες είτε σε κλειστές για όσους ακόμα εξετάζονται τα αιτήματα ασύλου τους.

Ακούστε επιτέλους τις φωνές όλων των φορέων του Βορείου Αιγαίου που ζητάμε να παραμείνει μόνο μια μικρή δομή καταγραφής και προσωρινής φιλοξενίας μικρού αριθμού αλλοδαπών, αναλογικά με τον πληθυσμό των νησιών, όπως ισχύει για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αποτέλεσμα της υπερπλήρωσης των δομών είναι οι συνεχείς εντάσεις και η παγίωση μιας έκρυθμης κατάστασης που καθιστά ιδιαίτερα δυσχερή τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας. Κορύφωση αυτού ήταν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, όταν ορισμένοι από τους 40.000 αλλοδαπούς που παραμένουν στο Βόρειο Αιγαίο, έδειξαν τις ικανότητές τους στον ανταρτοπόλεμο και με καλά οργανωμένες καταδρομικές επιθέσεις έκαψαν το ΚΥΤ Χίου. Χάρη στην ετοιμότητα, τον ηρωισμό και την υπερπροσπάθεια των Αστυνομικών και των Πυροσβεστών δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματίας.

Η χώρα μας διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να αναγνωριστεί το έργο των Αστυνομικών του Βορείου Αιγαίου και να καθιερωθεί το επίδομα μεταναστευτικής κρίσης. Έχουν ήδη κατατεθεί από τις συνδικαλιστικές ενώσεις πλήρως αιτιολογημένες και κοστολογημένες προτάσεις επ’ αυτού. Εάν δεν τις έχουν θέσει υπόψη σας, ευχαρίστως να σας τις επανυποβάλλουμε.

Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Το λαγό τον έβγαλε στο τέλος ο αξιωματικός!

  2. Είναι πλέον προφανές ότι πλέον έχει χαθεί η εθνική συνείδηση καί ο καθένας σκέφτεται γιά το επίδομά του.Εννοείται ότι δέν πρέπει να γίνεται έμμεσος επικοιμοσμός της Ελλάδας με την μεταφορά των λαθραίων στην ενδοχώρα. Έχουμε ξαναπεί ότι το πρώτο που
    πρέπει να γίνει είναι η διάλυση των ΜΚΟ και το κόψιμο των επιδομάτων των λαθραίων.
    Σε λίγο η κατάσταση ΔΕΝ θα σώνεται.

  3. Η αποσυμφόρηση των νησιών με μεταφορά στην ενδοχώρα σημαίνει πρόσκληση σε αυτούς που είναι στην Τουρκία! Μόνο οι απελάσεις και το κόψιμο επιδομάτων θα λύσει το πρόβλημα απο την ρίζα. Οι 40.000 θα γίνουν πολύ σύντομα 80.000 μόλις δούνε πως γίνεται το δικό τους, αυτοί είναι Λερναία Ύδρα. Τουλάχιστον αν είναι να τους φέρουν στην ενδοχώρα να τους κάνουν στείρωση και χημικό ευνουχισμό, γιατί αν γίνουν βιασμοί θα πάρω την σούβλα που μας απαγόρευσαν ως Χούντα και θα σουβλίσω τον πρώτο υπάλληλο του Σόρος που θα βρεθεί μπροστά μου. Όπλα και φτυάρια χρειαζόμαστε.

  4. Πήρανε δώρο Πάσχα και ταραξανε τους Έλληνες στα προστιμα. Αν πάρουν και κάποιο άλλο επίδομα καήκαμε. Μέσα στα σπίτια μας θα έρχονται και θα μας γράφουν. Δεν σεβάστηκαν ούτε τις Άγιες Μέρες της Μεγάλης Εβδομαδας και του Πάσχα. Κάνανε ντου στις εκκλησίες συλλαμβανοντας ιερείς και πιστούς. Τι σου κάνει ένα επίδομα!!!!Ύστερα σου μιλάνε για δημοκρατία. Τι να πω;; Ντροπή!!!!!!!!!

  5. Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ. Τα επιδόματα σας ενδιαφέρουν;;; Οταν αυτα τα πλασματα που μας κουβαλάνε εδω σφάζουν και βιάζουν τα παιδια σας, τις γυναικες, τις μάνες, τις αδελφες σας, τι θα λέτε;;; Θα σας παρηγορούν τα επιδόματα;;; Ου να μου χαθείτε ξεφτίλες. Άντρες ειστε εσεις μωρε;;;; Ξεφτιλισμένοι, ντροπή σας. Αντι να φωνάζετε για να φύγουν απο την Ελλαδα, θελετε και εσεις να την γεμίσετε ολη με αυτους. Αισχροί. Ουτε να σας φτύσω δεν αξίζετε. Ντροπή σας. Είχατε δεν είχατε, μου ανεβάσατε το αιμα στο κεφαλι.

  6. Λένε για μεταφορά στην ενδοχώρα,δηλαδή για εποικισμό.Απελάσεις κύριοι,απελάσεις..ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ…Και στο τέλος ζητάνε και επίδομα μεταναστευτικής κρίσης.Τι κατάντια είναι αυτή?

  7. Γιατί κανείς δε μιλάει για απελάσεις και αποσυμφόρηση της χώρας;
    Για να φέρεις 40.000 βαρβάρους στην ενδοχώρα πρέπει να διασφαλίσεις ότι δεν θα ξαναγεμίσουν οι δομες με άλλους 40.000 που θα έρθουν το επόμενο πρωί στην ιδέα ότι και αυτοί θα προωθηθούν στην ενδοχώρα!!

    1. Ποιά αποσυμφόριση?
      Εδώ 1 λάθρο φέρνουν σε “δομές φιλοξενείας” (Βλέπε ΔΩΡΕΑΝ διαμονή, φαγητό, ύπνο. ιατρική περίθαλψη και ευλογίες για να αραδιάζουν κουτσούβελα => αργία ίσον μήτηρ πάσης κακίας) και την θέση του στα νησιά παίρνουν άλλοι 3 -4 νέοι που έρχονται από απέναντι…
      ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ! Με το που πατούν το πόδι τους, είναι ελεύθεροι να πάνε και να κάνουν ότι θέλουν ή ότι έχουν διαταχθεί (και ο νοών νοείτο).
      ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΧ ΒΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ, ΑΡΑ ΗΤΑΝ “ΕΥΚΟΛΕΣ” – ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΥΡΤΟΥΣ !!!
      Απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ούτε τώρα, ούτε πρίν, ούτε πιό πρίν.
      ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!

  8. Πόσο κοντόφθαλμοι και άνοες !!!
    Ζητάνε επιδόματα και μεταφορά του προβλήματος στην ενδοχώρα !!!
    Αντί να ζητήσουν άδεια για χρήση πυρών για λόγους ατομικής προστασίας και άμεσες απελάσεις όλων όσων σηκώνουν χέρι σε Έλληνα ή καταστρέφουν Ελληνικές δομές!!!
    Όποιος κάνει τα ανωτέρω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ενσωματωθεί στην Εληνική κοινωνία αλλά και σε οποιαδήποτε.
    Οπότε με το που κουνάνε δαχτυλάκι απέλαση αυτομάτως, τόσο το ίδιο το άτομο, όσο και η οικογένειά του(να μην χωρίζουμε οικογένειες).
    Με το που εφαρμοστεί αυτό, λύθηκε το πρόβλημα κατά 50%. Δεν είναι η ολοκληρωτική λύση, αλλά θα ανασάνουν οι δομές και όσο θα μαθεύεται στο εξωτερικό, όλο και λιγότεροι θα έρχονται.
    Αν απελαύνεις αλλοεθνείς εγκληματίες για να μην τους φυλακίσεις και να μην κολλήσουν κανένα ιό, δεν ενεργείς απάνθρωπα και δεν θα σου την πέσουν οι παγκοσμιοποιητές κλπ τέρατα.
    Για σκέψου το Κούλη…

    1. Τι περιμένεις από μαλάκες! Μαλάκες μπάτσοι, μαλάκες πολιτικοί, όλο το σύστημα σάπιο!
      Αντίο Ελλάδα…
      Αυτό που λέγεται για ενσωμάτωση κι αυτό μεγάλη μαλακία!

  9. Γιατί κανείς δε μιλάει για απελάσεις και αποσυμφόρηση της χώρας;
    Για να φέρεις 40.000 βαρβάρους στην ενδοχώρα πρέπει να διασφαλίσεις ότι δεν θα ξαναγεμίσουν οι δομες με άλλους 40.000 που θα έρθουν το επόμενο πρωί στην ιδέα ότι και αυτοί θα προωθηθούν στην ενδοχώρα!!!!!

  10. Γιατί κανείς δε μιλάει για απελάσεις και αποσυμφόρηση της χώρας;

  11. Γιατί κανείς δε μιλάει για απελάσεις και αποσυμφόρηση της χώρας;

  12. Οι μπάτσοι αυτοί οι άνθρωποι που ευθύνονται για πολλές παρατυπίες και που βγάζουν τη μαγκιά τους και τον ανδρισμό τους μόνο στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες όχι στους γύφτους όχι στους λαθρομετανάστες εκεί κάθονται κοτες λυρατες, τι λένε ? Πάρτε τους αντάρτες την Πέμπτη φάλαγγα από τα νησιά και πηγαίνετε της την ενδοχώρα. Ε όχι ρε φίλε… η πρόταση που έπρεπε να κάνατε ΑΝ είσαστε Έλληνες ήτανε “διώξτε τους πίσω ΤΩΡΑ”.
    Και με την ευκαιρία να ρωτήσω αυτή η ταξιαρχία του Τυρνάβου που αποτελείται από Αλβανούς Βούλγαρους Τούρκους Σκοπιανούς και Έλληνες (στα χαρτιά), που σακατευαν στο ξύλο και τα χημικά τους Έλληνες που διαδήλωναν για την Μακεδονία , γιατί δεν πάνε να περιποιηθούν αυτούς τους 5 φαλαγγίτες στα νησιά μας?

  13. Γιατι κανεις δε μιλαει για απελασεις και αποσυμφορηση της χωρας;

  14. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ 150ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 300ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  15. Σωστά , άψογοι στον ανταρτοπόλεμο ! Σκέψου τι θα γίνει αν τους έχεις σε διασπορά, στην πλάτη σου.

  16. Για να φέρεις 40.000 βαρβάρους στην ενδοχώρα πρέπει να διασφαλίσεις ότι δεν θα ξαναγεμίσουν οι δομες με άλλους 40.000 που θα έρθουν το επόμενο πρωί στην ιδέα ότι και αυτοί θα προωθηθούν στην ενδοχώρα!!!!!
    Είμαστε ετοιμη σαν χωρα να μην αφήσουμε κουνούπι να περάσει απο τα θαλάσσια συνορά μας????
    Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε πυρά εναντίον των εισβολέων????
    Είναι έτοιμη η κυβέρνηση να προστάξει το αμύνεσθαι περι πάτρις????
    Αν λοιπόν δεν είμαστε έτοιμη για τα παραπάνω όχι μόνο θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό αλλά κάθε αποσυμφόρηση στο ΒΑ θα είναι πρόσκληση σε περισσότερους να αρχίσουν να έρχονται!!!!!

Comments are closed.