Έξαλλοι οι Ιταλοί με τις γυναίκες – λαμπατέρ στο πάρτι γενεθλίων της Ντιλέτα Λεότα

Κοινοποίηση:
parti-genethlion-screenshot

Η σέξι παρουσιάστρια έκανε πάρτι για τα 30ά γενέθλιά της, όμως στην Ιταλία έγινε σάλος με τις κοπέλες που χρησιμοποίησε ως αμπαζούρ.

Η Ντιλέτα Λεότα στις 16 Αυγούστου έκλεισε τα 30 και το γιόρτασε με ένα υπερπολυτελές πάρτι με πολλή μουσική και φίλους αλλά και αμφιλεγόμενο στολισμό.

«Και είμαι μόνο 30» έγραψε η σέξι Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια στο Instagram σε μια φωτογραφία με μια τούρτα από χρυσό και glitter, φορώντας ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό φόρεμα.

Το παρών έδωσαν πολλές διασημότητες όχι όμως ο Τζαν Γιαμάν, ο Τούρκος σύντροφός της, καθώς λέγεται πως πλέον οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι.

Χαμός με τις κοπέλες – αμπαζούρ

Σάλος πάντως προκλήθηκε από τις φωτογραφίες του πάρτι σχετικά με τις κοπέλες που είχαν «μεταμορφωθεί» σε λαμπατέρ, έχοντας ένα αμπαζούρ στο κεφάλι.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία και video:

«Γυναίκες – αμπαζούρ σε γυναικείο πάρτι γενεθλίων το 2021 είναι ντροπή για μένα» έγραψε κάποιος στο Twitter, με τη Λεότα να δέχεται μεγάλη κριτική.

«Στο Αφγανιστάν οι γυναίκες είναι απώλειες πολέμου σε χέρια τρομοκρατών και εδώ χρησιμοποιούνται ως ζωντανά λαμπατέρ σε πάρτι γενεθλίων. Αηδία, απλά σκουπίδια» έγραψε μια άλλη.

Κάποιοι πάντως ανέφεραν πως τα εν λόγω μοντέλα-χορεύτριες μεταμφιέζονται στο πλαίσιο της σκηνογραφίας του show, χωρίς να πρόκειται για καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: