Έξαλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον «αέρα»! Σε ποιούς είπε “Μολών λαβέ”; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Anastasiou-PASOK-Ellada-

Τι είπε για Ανδρουλάκη.

«Είμαστε ένα προοδευτικό κόμμα. Θέλουμε και γυναίκες στην πρώτη γραμμή».

«Ο κόσμος έλεγε πως “έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πλάνα χωρίς γυναικεία παρουσία”», δήλωσε μεταξύ άλλων το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Βάσια Αναστασίου, αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές για την ηγεσία του κόμματος.

Είναι φανερό πως το ΠΑΣΟΚ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, «βράζουν» σε όλα τους τα επίπεδα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ενας πρωην του ΠΑΣΟΚ Ας μας πει η κυρια τα εκατομμυρια που χρωστανε στο Δημοσιο περιπου 500 μυρια ευρωπουλα και υστερα να αρχισει τα Μολων λαβε και αλλες μεγαλομαλακιες Αντε μπραβο !!!!!!

  2. Στα παπίκια μας οι τίτλοι σας και οι μάχες σας για την καρέκλα και την μάσα…Συντονιστείτε ΟΛΟΙ και συνεργαστείτε για το όφελος του λαού συνολικά…Αυτό είναι το μόνο κριτήριο, βάσει του οποίου βγάζουμε συμπέρασμα για τον καθένα σας…Και δυστυχώς κάτι τέτοιο ούτε καν φαίνεται στον ορίζοντα…Οτι κάνετε είναι για την πάρτη σας…Οπότε μη σκούζετε αδίκως…Σας έχουμε συνδέσει καταλλήλως και σας βαρέθηκε η ψυχή μας…

    1. Ποιοι να συνεργαστουν Αδαμηδη ; Οι κλεφτες – απατεωνες – μαφιοζοι ;;;;; Μεσα στην στενη μονο για συνεργασιες να γλυτωσουν την κωλοτρυπιδα τους απο τους Ισοβητες !!!!!!! Που ειναι ο Στρατος να μπει στην Βουλη να τους συλλαβει ολους ;;;; Ή μαλλον τον Στρατο ποιος θα τον συλλαβει ;;;;; Μιλαμε για την μεγαλυτερη Μπανανια που εχει υπαρξει ποτε στον Γαλαξια !!!!!!!!!!

  3. οι καημένοι, Στέφανε, είναι σε άρνηση, δεν έχουν καταλάβει ότι το πράσινο πασοκ πέθανε 😢

  4. Ειχατε αρχηγο γυναικα . Φερτε πισω τα 500 εκ , διαλυθειτε κ φτιαξτε βαλιτσες για τις Φυλακες . Ακολουθουν οι 157 Μαφιοζοι συντομα .

  5. Καλε κοπελια και γω προοδευτικια ειμαι, παρτε με μαζι σας διαφορετικα θα συρω κατα Συριζα “προοδευτικη” συμμαχια!

Leave a Response