Έπεσε με το κεφάλι ψηλά η απίθανη Γκουντούρα

Κοινοποίηση:
Γουντούρα

Το ταξίδι της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώθηκε στην προημιτελική φάση της Σπάθης Γυναικών.
Η Ελληνίδα ξιφομάχος πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόσο επί τις νίκες επί της Καναδής, Πάμελα Μπριντ΄Αμούρ, όσο και επί της Γαλλίδας, Σεσίλια Μπερνέρ, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες, αλλά και η διαιτησία, τις στέρησαν την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος, γνωρίζοντας την οριακή ήττα με 15-13 από την Μανού Απιτσί-Μπρουνέ.
Η 27χρονη πρωταθλήτρια (που ανήκει στην Team Future της bwin), πάλεψε στα ίσα με την Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, με τις δύο αθλήτριες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι και το 12-12. Εκεί, οι Γαλλίδα, πήρε δύο μαζεμένους πόντους για το 14-12, με την Γκουντούρα να μειώνει σε 14-13 και να κάνει το ματς θρίλερ.
Ωστόσο, κάπου εκεί, στα δύο επόμενα χτυπήματα, τόσο ο Ιταλός διαιτητής, Λουίτζι Μαρτιλότι, όσο και η Var, Λάουρα Ντέκερ, δεν μπόρεσαν να βγάλουν σαφή απόφαση για το ποια παίκτρια θα έπαιρνε τον πόντο, χρεώνοντας ως μη γενόμενες τις δύο αυτές επιθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: