Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή παρουσία Έλληνα εισαγγελέα

Κοινοποίηση:
καιλη

Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και στην οικία της αδελφής της, Μαγδαλένας στην Κηφισιά πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία από τη Δευτέρα έως και σήμερα, Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oμάδα της βελγικής οικονομικής αστυνομίας, παρουσία Βέλγου ανακριτή και Έλληνα εισαγγελέα, εισέβαλε σε σπίτια συγγενικών προσώπων της Εύας Καϊλή, στην Ελλάδα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και όπως φαίνεται έχουν βγάλει «λαβράκια» τα οποία αναμένεται να εμπλέξουν πολλά πρόσωπα στην υπόθεση του σκανδάλου.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατή συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα «De Standaard», η ίδια υποστήριξε πως «δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα στο διαμέρισμά μου», επισημαίνοντας πως δεν ήξερε ότι ήταν εκεί.

«Δεν ήξερα καν ότι ήταν εκεί. Εκείνο το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου, ο σύντροφός μου και εγώ είχαμε κατέβει στο γκαράζ μας. Αλλά η αστυνομία ήταν εκεί και συνέλαβε τον άντρα μου. Το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε. Σε μένα είπαν, “Δεν είναι για σένα. Έχεις βουλευτική ασυλία”. Δεν είπαν γιατί έπρεπε να έχουν τον Φραντσέσκο. Σκέφτηκα ότι μπορεί να έχει να κάνει με ένα τροχαίο ατύχημα. Σοκαρίστηκα. Έστειλα πρώτα τον πατέρα μου έξω από το διαμέρισμα και του είπα να πάει την κόρη μου μια βόλτα μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει» εξήγησε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΧΑ ΧΑ ΜΠΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΗΡΙΕ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΑΙ Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ?????

  2. ….βρηκανε προφυλακτικα? Αι σιχτιρ πια με τα πορνιδια που χρηματοδοτουνε αλα Τσουκατο το….σοσιαλιστικο κινημα! Νταβατζη κρι κρι ακους? Τριζουνε τα κοκκαλα του Ανδρεα Παπανδρεου!

  3. ΑΤΣΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΨΥΧΙΚΟ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ Η ΑΛΛΗ.

  4. και μαλλον τα λαβρακια θα ειναι τιποτα ψαρια στο ψυγειο, σιγα μην ειχαν αφησει και αλλα βαλιτσακια με αλλα λεφτα εκει.
    Ειναι ΚΟΡΩΠΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΜΕ.

  5. Έλληνα εισαγγελέα;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσ

  6. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…………………………………………….

Comments are closed.