Έρχονται Ελλάδα Όρτα και Βέλντε, ετοιμάζει βαλίτσες ο Ποντένσε

Κοινοποίηση:
Αντρέ Όρτα

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν στον Ολυμπιακό την υλοποίηση του μεταγραφικούς τους πλάνου με φόντο την προσεχή ιδιαίτερα απαιτητική, όσο και ιστορική σεζόν!
Οι κάτοχοι του Conference League φροντίζουν να διευθετούν τα σημαντικότερα ζητήματά τους που αφορούν την στελέχωση του έμψυχου υλικού που θα κληθεί να παλέψει για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Σε αυτό το πλαίσιο στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφών είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Ολυμπιακός και να συνεχίσει σταθερά το μεταγραφικό του σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα αναμένονται πιθανότατα ακόμη και σήμερα οι Κρίστοφερ Βέλντε και Αντρέ Όρτα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει τόσο με τη Λεχ Πόζναν όσο και την Μπράγκα αντίστοιχα, ώστε να εντάξουν το έμψυχο δυναμικό τους τόσο τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου ως δανεικός από την Μπράγκα και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του Conference League, όσο και του 25χρονου Νορβηγού εξτρέμ

Την ίδια στιγμή, στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις των «ερυθρόλευκων» με την Γουλβς, όσον αφορά την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, έχοντας ως σύμμαχο την επιθυμία του 28χρονου βιρτουόζου άσου να συνεχίσει στο Λιμάνι για πολλά ακόμη χρόνια!

.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: