«ΕΣΒΗΣΕ» Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑ 81 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Νίκος Γιούτσος

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έγινε γνωστό ότι ο θρύλος του Ολυμπιακού, Νίκος Γιούτσος, έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 7/11, σε ηλικία 81 ετών.

Ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές την ιστορία του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε από το 1964 έως το 1974, σκοράροντας 128 γκολ φορώντας την ερυθρόλευκη, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα.

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1942 στο Μακροχώρι Καστοριάς και μεγάλωσε στην Ουγγαρία (είχε καταφύγει εκεί ως πολιτικός πρόσφυγας μαζί με την μητέρα και την αδερφή του), ενώ η πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η ουγγρική Τσέπελ, στην οποία έπαιξε από το 1960 έως το 1964, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη τον Ολυμπιακό.

Σπουδαίος επιθετικός, έκανε όσους τον παρακολουθούσαν να τον παραδεχτούν για την αδιαμφισβήτητη ικανότητά του στο σκοράρισμα. Η θρυλική φράση «Έμπαινε Γιούτσο» που φώναζαν τότε στο «Καραϊσκάκης» οι φίλοι του Ολυμπιακού, παραμένει ζωντανή μέχρι και σήμερα, όπως ζωντανό θα μείνει για πάντα το όνομα Νίκος Γιούτσος!

patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Από τη μεταπολίτευση και μετά…το χάος.Χωρίς αμφιβολία.Το χάος όμως ποιός το προκάλεσε;Οι ανίκανοι μετέπειτα κυβερνώντες;Δηλ. από μόνοι τους ο Καραμανλής,Παπανδρέου,Μητσοτάκης,Σαμαράς,Τσίπρας.Πέντε άτομα μόνον κατάφεραν να καταστρέψουν-διότι αυτό συνέβη-τη χώρα;Μόνον πέντε προδότες επί συνόλου πληθυσμού;Μήπως ευθύνονται,κυρίως,κάποιοι άλλοι;Εύκολο να το βρείτε.(Πάντως εγώ δεν είμαι μέσα σ`αυτούς.).

  2. Έμπαινε Γιούτσο… στον Παράδεισο και καλό σου ταξίδι ρε παίχτη.

  3. Γιγαντας του ελληνικου ποδοσφαιρου ! Καλο του Παραδεισο!

  4. ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΩ ΕΓΩ ΘΕΙΕ!!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!

  5. Σπουδαιος παικτης ειδος σ’εξαφανιση παγκοσμιως την σημερινη εποχη .Καλο ταξιδι αλλα οσο ζουμε εμεις που σε θαυμασαμε εξακολουθεις να εισαι ζωντανος Ενας Παναθηναικος δεν σε ξεχναει

  6. Καλό ταξίδι κύριε Νίκο.
    Από πολύ μικρό – μικρό παιδάκι,θυμάμαι για πολλά θέματα στην ζωή, τους μεγαλύτερους να φωνάζουν:…. ” Έμπαινε… Γιουτσοοοο…”!!!

  7. Μας μεγάλωσε!!!!
    Αν και ΑΕΚΤΖΗΣ αιωνία του η μνήμη,ΠΑΚΤΑΡΑΣ!!!!!

  8. Καλό ταξίδι από έναν Παναθηναικό, άλλα χρόνια, άλλες εποχές, άλλες Κυριακές, πηγαίναμε στο γήπεδο όλοι μαζί και αυτό λέει πολλά, μια Ελλάδα που χάθηκε από τους προδότες της μεταπολίτευσης.

    1. Από τα καλύτερα σχόλια,!!! Μπράβο φίλε!!! Καλό παράδεισο ο ανεπανάληπτος Νίκος Γιούτσος! Με τέτοιους σπουδαίους παίκτες μεγαλώσαμε και ΕΙΜΑΣΤΑΝ ενωμένοι!!! Από τη μεταπολίτευση και μετά το χάος!

Comments are closed.