Έσπασε το μέτωπο – Απολύουν 12 Ουκρανούς στρατηγούς λόγω ηττών

Κοινοποίηση:
05259d25b96a1c96075e15bf14db529c_XL

Ενώ όλο το μέτωπο στην Ουκρανία έσπασε, από το Kursk, έως το Kupyansk, στο Toretsk, το Pokrovsk και το Ugledar και εσχάτως και προς την κατεύθυνση Zaporizhia όπου οι Ρώσοι έφθασαν στην πόλη Hulyaipole… στις ΗΠΑ γράφεται ο επίλογος του Ουκρανικού δράματος.

Μάλιστα στο Kursk της Ρωσίας η 82η Ουκρανική Ταξιαρχία υποχώρησε ενώ οπισθοχωρούν κακήν κακώς οι Ουκρανοί από το Ugledar στο νότιο Donetsk.
Οι ΗΠΑ όχι μόνο δεν έχουν δώσει το πράσινο φως για χτυπήματα στην Ουκρανία – προφανώς κανείς δεν εμπιστεύεται τις ΗΠΑ στις επίσημες δηλώσεις της – αλλά τώρα δηλώνουν ότι η Ουκρανία θα πρέπει να δώσει εδάφη εάν θέλει να τερματιστεί η σύγκρουση.
Στις 12 Οκτωβρίου στην Γερμανία οι χώρες που υποστηρίζουν την Ουκρανία θα λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για το «σχέδιο νίκης» του Zelensky που είναι στην πράξη σχέδιο ήττας…και οι ΗΠΑ είναι απίθανο να το εγκρίνουν.

Το σχέδιο «νίκης» του Zelensky επί της ουσίας λέει Δύση δώσε πράσινο φως να χτυπήσουμε την Ρωσία με πυραύλους για να γονατίσουν οι Ρώσοι… με τέτοιες φαντασιώσεις ο Zelensky που έχασε το Donbass πιστεύει ότι θα παραπλανήσει τον Ουκρανικό λαό…

Εν τω μεταξύ είναι τόσο δραματική η κατάσταση στον Ουκρανικό στρατό όπου οι συνεχείς αποτυχίες οδηγεί σε καρατόμηση πολλούς Ουκρανούς στρατηγούς, τονίζεται ότι 12 στρατηγοί θα απολυθούν.
Στο μέτωπο η κατάσταση είναι δραματική η απώλεια του
Ugledar θα επιτρέψει την προέλαση σε Kurakhove και θα ανοίξει τον δρόμο για ολική περικύκλωση του Pokrovsk…
Όλο το μέτωπο έσπασε η ρωσική προέλαση είναι τσουνάμι που διαλύει τα πάντα…
H CIA οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ πάντως θεωρούν ότι τα Ουκρανικά χτυπήματα στην Ρωσία δεν μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι, η νίκη της Ρωσίας είναι αναπόφευκτη.

Νέα εξέλιξη: Η Ρουμανική αεράμυνα με δύο πολεμικά αεροπλάνα F-16 συμμετείχε ενάντια στην Ρωσική επίθεση στο Izmail στην Οδησσό

«Όχι μόνο η ουκρανική, αλλά και η ρουμανική αεράμυνα συμμετείχαν στην απόκρουση της Ρωσικής πυραυλικής επίθεσης στο Izmail με βάση πηγές… δύο μαχητικά από τη Ρουμανία πέταξαν στο έδαφος της Ουκρανίας»
Τα ρουμανικά αεροπλάνα έφυγαν αφού πέταξαν κατά μήκος της ακτογραμμής.
Ξημερώματα Παρασκευής 27/9/2024, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν εκρήξεις στο Izmail στην περιοχή της Οδησσού της Ουκρανίας.
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη, ο ρωσικός στρατός έπληξε λιμενικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων αποθηκών δυτικών τεθωρακισμένων οχημάτων, και εξάλειψε επίσης Ρουμάνους μισθοφόρους και μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΙΗΜΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΔΟΔΟΥΝ ΕΘΝΟΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΑΦΗ

Leave a Response