Έσπασε το ρόδι με Αυλωνίτη ο Πανιώνιος κόντρα στα Χανιά! (1-0)

Κοινοποίηση:
Pani;vniow - Xani;a 1-0

Λύγισε τα Χανιά και έσπασε το… ρόδι ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο τους παιχνίδι στο «σπίτι» τους σε επαγγελματικό επίπεδο έπειτα από τέσσερα χρόνια, επικράτησαν 1-0 των Κρητικών. Έτσι, πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη Super League 2, αφού στην πρεμιέρα είχαν «κολλήσει» στο 0-0 απέναντι στον Asteras Β’ AKTOR.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 20ο λεπτό ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος άφησε στην άκρη για λίγο τα αμυντικά του καθήκοντα και με τακουνάκι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες πριν ανοίξουν το σκορ. Στο 6’ παραλίγο να βρουν δίχτυα, με τον Πιερτζάκομι να γυρίζει από τα δεξιά για τον Φελίσιο, ο οποίος σούταρε σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, αλλά πάνω σε αντίπαλο. Ακόμα πιο μεγάλη φάση είχε στο 17’ ο Πανιώνιος, με τον Μπούση να βρίσκει με γύρισμα από τα αριστερά τον Πιερτζάκομι, ο οποίος έκανε σουτ στην κίνηση, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση, κάνοντας τον Νικοπολίδη να τραβάει τα μαλλιά του.
Τρία λεπτά μετά, η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ, με τον Αυλωνίτη και έπειτα βελτίωσε την απόδοσή της η ομάδα από τα Χανιά, παίρνοντας την μπάλα στα πόδια της. Είχε και ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα, αλλά ο Γιαννακόπουλο δήλωσε «παρών», αλλά η καλύτερη φάση ήταν εκείνη στο 23’ με τον Τσέλιο να σπαταλάει τεράστια ευκαιρία. Ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 88’ για να «κλειδώσει» τη νίκη, με το σουτ του Αλεξανδράκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response