Έστειλαν ανοιχτή επιστολή στον Μητσοτάκη: «Mην προδώσεις τον Έβρο – Ακύρωσε την εθνικά επικίνδυνη απόφαση Μηταράκη»

Κοινοποίηση:
100121-evros

Ο ακριτικός νομός “βράζει” από αγανάκτηση, μετά την δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ 29 Δεκεμβρίου, λίγο πριν φύγει η προηγούμενη χρονιά, της πρόσκλησης από το αρμόδιο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, για τον πολλαπλασιασμό είτε ως επέκταση, είτε με δημιουργία νέας δομής δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, φιλοξενίας των «μεταναστών». Οι απανταχού Εβρίτες, οι Θρακιώτες και όχι μόνο, δικαιολογημένα έχουν ξεσηκωθεί, για να προλάβουν και να αποτρέψουν το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να γίνει από την Κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου υπουργού κ.Μηταράκη, σε αυτή την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας. Γιατί Κυβερνητική απόφαση υλοποιεί ο αρμόδιος υπουργός, όπως άλλωστε και ο ίδιος υποστηρίζει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του και δεν μπορεί σε ένα τόσο πολύ σοβαρό θέμα να… κάνει του κεφαλιού του.

Στον ιστότοπο Evros-news.gr δημοσιεύεται ανοιχτή επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ τον Έβρο και να ΑΚΥΡΩΣΕΙ με προσωπική του παρέμβαση, την ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ απόφαση του Νότη Μηταράκη, για επέκταση ή δημιουργία νέας δομής στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Όπως αναφέρεται στην αρχή του κειμένου «το Evros-news.gr, που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στις αρχές Σεπτεμβρίου την περιβόητη τοποθέτηση του υπουργού Μετανάστευσης στο δημοτικό συμβούλιο της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Χίου, με το χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ όπου ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση για επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου στα πρότυπα αυτού της Σάμου (των 5.000 αλλοδαπών), σήμερα απευθύνεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Ζητάει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του στο συγκεκριμένο, τεράστιας εθνικής σημασίας ζήτημα. Του μεταφέρει αυτά που θα του έλεγαν οι απλοί Εβρίτες, αν τον είχαν απέναντι τους. Όχι κάποια κομματόσκυλα τα οποία προσπαθούν να κρατήσουν… ανόητες ισορροπίες, προτάσσοντας την κομματική πειθαρχία και όχι το συμφέρον του τόπου τους και γίνονται έτσι κατάπτυστοι και… γελοίοι.»

Η Επιστολή συνεχίζεται αναφέροντας τα όσα συνέβησαν στην Θράκη και τα όσαι προσέφεραν και προσφέρουν οι Εβρίτες στην φύλαξη των Συνόρων και καταλήγει:
«Οι Εβρίτες και όχι μόνο, άκουσαν και εσένα τον ίδιο προσωπικά, να δηλώνεις ότι για εθνικούς λόγους ο Έβρος και η Θράκη ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ από την δημιουργία νέων δομών φιλοξενίας. Μαζί και κορυφαίους υπουργούς σου, όπως τον μέχρι πρότινος υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και αρκετούς άλλους. Γι’ αυτό κύριε Πρωθυπουργέ:
ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ και ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ τον Έβρο και τους περήφανους κατοίκους του. Μην φανείς ανακόλουθος των δηλώσεων σου και ακυρώσεις όσα θετικά έκανες ο ίδιος και η Κυβέρνηση σου γι’ αυτή την περιοχή μέχρι τώρα. Με προσωπική σου παρέμβαση ΑΚΥΡΩΣΕ αυτή την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ απόφαση του αρμόδιου υπουργού Νότη Μηταράκη.»

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι με μία ανάλογη επιστολή ένας πολιτικός μπορεί να σκεφτόταν ξανά την απόφαση της κυβέρνησης του και να αναθεωρούσε αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, για την Θράκη αλλά και την Ελλάδα η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι πολιτικοί σπανιότατα δρούν με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αποτελέσματα εκλογών 2019, νομός Έβρου:
    ΝΔ: 44,99%, ΣΥΡΙΖΑ: 27,55%, ΚΙΝΑΛ: 8,17%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 5,86%, ΚΚΕ: 2,85%, ΜΕΡΑ25: 2,39%, ΕΝΩΣΗ ΚΕΤΡΏΩΝ: 1,32%. Σύνολο: 93,13% συν 3,5% κόμματα με ποσοστό κάτω του 1%. Γενικό σύνολο, 96,63%. Το κυριολεκτικά συντριπτικό αποτέλεσμα υπέρ των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, δεν επιτρέπει σε κανέναν πολίτη του Έβρου, δικαίωμα διαμαρτυρίας. Αν μετανόησαν, ας το δείξουν στις επόμενες εκλογές. Αν ψήφισαν συνειδητά τότε ας αποποιηθούν του δικαιώματος ψήφου στις επόμενες εκλογές, αρκετές αντεθνικές μαλακίες έκαναν.

    1. Που να το ξερουν ρε φιλε ? Αυτοι νομιζουν οτι η ΝΔ ειναι δεξια.
      Βεβαια θα μπορουσες να μου πεις , οτι επρεπε να το ειχαν ψιλιαστει , μετα τις χλιαρες αντιδρασεις για την Μακεδονια οταν ηταν ακομα αντιπολιτευση η ΝΔ.
      Απλοι ανθρωποι ειναι στην πλειοψηφια τους , που ενημερωνονται απο την τηλεοραση….

  2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ,ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΧΙ ΘΡΑΚΗ,ΟΧΙ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΣΙΓΚΙΟΥΛΑΡ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΦ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ? ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΟΛΟΙ…..ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΛΑΛΑ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ…ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΧΩΣ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΒΡΙΤΕΣ ……ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ????

  3. Καλά οι άνθρωποι αυτοί έχουν νιονιό? Πιστεύουν ότι ο Μηταράκης λειτουργεί από μόνος του και ο Μητσοτάκης δεν ξέρει τίποτα? Με εντολή του Μητσοτάκη ο Μηταράκης φτιάχνει το χοτσπότ. Και ζητάνε να παρέμβει ο Μητσοτάκης, που με δική του εντολή γίνεται το χοτσπότ, να κάνει τι? Μάλλον το νερό φταίει εκεί στον Έβρο.

    1. Το θεμα ειναι να μαθουνε απο που παιρνει εντολη ο Μητσοτακης.

  4. οι συριζαιοι με τους ΑΝΕΛ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δινοντας την Μακεδονικη γλωσσα οι Νεοδημοκρατες γιατι να μην δωσουν το μισο Αιγαιο και τον Εβρο

  5. Αγαπητοί συμπατριώτες από τόν Εβρο ο γιός τού δοσίλογου καί τουρκόφιλου Κώστα Μητσοτάκη ό Κούλης ό εξόφθαλμος προδόδει καί πουλάει όλη τήν Ελλάδα καί τό Αιγαίο στούς τουρκομογγόλους.
    Γιάννη; Λάκων

  6. Μεγάλος τρόμπας και άχρηστος ο Μηταράκης.

Comments are closed.