Έτοιμη για χάος η Βρετανία; Πάνω από 100 σημεία ταραχών! 6.000 ειδικοί αστυνομικοί ετοιμάζονται

Κοινοποίηση:
Britain-British-protests-about-immigrants

Το χάος αναδύεται στην Βρετανία,

καθώς η αστυνομία ετοιμάζεται για περισσότερες από 100 προγραμματισμένες διαδηλώσεις και 30 ακόμη αντιδιαδηλώσεις σήμερα!!!

Δεξιοί διαδηλωτές κατακλύζουν δρόμους πόλεων της Βρετανίας, ενώ απέναντί τους στέκονται διεθνιστές και πιθανώς αλλοδαποί!

Σχεδόν 6.000 ειδικοί αστυνομικοί έχουν επιστρατευθεί, όπως διαβάσατε στο ΕΛ!

Οι κυβερνητικές αρχές της Βρετανίας κάνουν λόγο για μηνύματα που διέρρευσαν από ακροδεξιά, όπως τα αποκαλούν, κανάλια Telegram, και προετοιμάζονται για νέες διαδηλώσεις!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, αναμένονται συγκεντρώσεις σε 41 από τις 43 περιοχές της αστυνομίας στην Αγγλία και την Ουαλία. «Σήμερα θα είναι πιθανώς η πιο πολυτάραχη μέρα της εβδομάδας! Προετοιμαζόμαστε για δραστηριότητα σε 41 δυνάμεις ».

Οι αστυνομικές δυνάμεις μοιράζονται σε όλη την Αγγλία. Η Μητροπολιτική Αστυνομία στέλνει μερικούς αξιωματικούς στο Μάντσεστερ ενώ άλλοι στα νοτιοανατολικά ταξιδεύουν επίσης για να υποστηρίξουν συναδέλφους τους!

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, τα κέντρα μετανάστευσης και τα δικηγορικά γραφεία αναμένεται να είναι το κύριο επίκεντρο των συγκεντρώσεων, αλλά αξιωματικοί θα μπορούσαν επίσης να αναπτυχθούν σε ξενοδοχεία που φιλοξενούν αιτούντες άσυλο, εάν οι πληροφορίες αποδείξουν ότι αντιμετωπίζουν αξιόπιστες απειλές.

Το χάος που έχει κατακλύσει τους δρόμους της Βρετανίας μετά τα μαχαιρώματα στο Σάουθπορτ την περασμένη εβδομάδα έχει σταματήσει τμήματα της χώρας, με τα ραντεβού γιατρών να ακυρώνονται καθώς το προσωπικό φοβάται πολύ για να πάει στην δουλειά.

Είπε ότι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει συμβουλές να εργάζονται από το σπίτι για το υπόλοιπο της εβδομάδας και να μην πηγαίνουν στο γραφείο του Λονδίνου.

Όλοι περιμένουν να δουν την κατάληψη αυτή της κρίσιμης κατάστασης στην Βρετανία!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ – ΚΟΥΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΟΝΤΩΣ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΗΝ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ.

Comments are closed.