Έτρεξαν οι νέοι για το… χαρτζιλίκι! 14.000 αιτήσεις τις πρώτες ώρες λειτουργίας για το Youth Pass

Κοινοποίηση:
youth-pass-1024x683-1

Σήμερα Πέμπτη 9/11 άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα, για την υποβολή των αιτήσεων για το «Youth Pass», με στόχο την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ, σε περίπου 200.000 νέους, σε μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας.

Οι δικαοιούχοι θα μπορούν να τη χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών. Έως τη 1μμ είχαν γίνει 14.252 αιτήσεις.

Δικαιούχοι του «Youth Pass» είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν συμπληρώσει το 18ο ή 19ο έτος της ηλικίας τους. Δεν υπάρχουν περιουσιακά, ή εισοδηματικά κριτήρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αίσχος … κατάντησε την κοινωνία μία κοινωνία παρτάκηδων ζητιάνων … ντροπή μας, αυτή η εξάρτιση με τα επιδόματα τύπου pass-διαβατήρια για το κάθε τι…είναι μία πρόβα για την μελλοντική ψηφιακή διακυβέρνηση όπου θα ελέγχονται τα πάντα και οι πάντες συνεχώς και μόνο αν είσαι “καλό” παιδί θα παίρνεις το ξεροκόμματο που θα σου πετάξουν

  2. φανταστείτε να πεί ο Κούλης προεκλογικά “νέοι και νέες σας βρήκα πρόγραμμα τύπου predator που αν το εγκαταστήσετε θα αυξήσετε τους followers στο instagram κατα 100,000 …θα του δώσουν όχι 40% αλλά 80%

  3. Ποιοί νέοι; Αυτοί πέρασαν κατευθείαν από την εφηβική στην γεροντική ηλικία. Περιμένουν να πέσει η πίττα γιά να την φάνε. Αίσχος τόσο της κυβέρνησης που τους δωροδοκεί με αυτό το εξευτελιστικό ποσόν και δή σε μορφή κάρτας, αντί να δημιουργεί θέσεις εργασίας και άλλο τόσο αίσχος δικό τους που καταδέχονται και ανταποκρίνονται στον εξευτελισμό, εκτός πιά αν η κατάσταση τους είναι απερίγραπτη-που δεν νομίζω ότι ισχύει-οπότε συγχωρούνται.

  4. Πεινα και των γονεων! Ιδανικα γιοκ! Αντιδωρο και… cool νεολαια! Χαλαρα!
    Απολαυστε τη καφεδια σας!

  5. Κατάντια. Πειραματακι για τις ψηφιακες χρεωστικες καρτες. Και η νεολαια το τρωει αμασητο. Αμα τους πουν στο μελλον ελατε να σας σφραγισουμε στο χερι ή στο μετωπο και θα παρετε 1000 ευρω, θα τρεξουν με τα 4. Μας εφαγε το facebook και τα παρομοια βλεπεις.

Comments are closed.