Έτσι περιγράφει το σκηνικό της “μπούκας” του Ρομά στο σπίτι του 63χρονου η Αστυνομία(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2j9ewixt

Έκρυθμη είναι η κατάσταση από τη Δευτέρα στη Μεσσήνη, μετά την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ρομά από έναν 63χρονο στο χωριό Πιπερίτσα.

Ο 63χρονος Έλληνας συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 18χρονου Έλληνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι, ο 63χρονος αντελήφθη να έχουν εισέλθει και να ερευνούν την οικία του τρία άτομα, τα οποία – όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια – ήταν ο 18χρονος και δυο ανήλικοι Έλληνες.

Και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ένας από αυτούς απώθησε τον 63χρονο, ο οποίος, στη συνέχεια, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το σημείο που διέφυγαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου.

Οι δυο ανήλικοι, λίγο αργότερα, προσήλθαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, όπου συνελήφθησαν, σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Αναβρασμός μετά τη δολοφονία
Από χθες παρέμενε κλειστή η 7η επαρχιακή οδός Μεσσήνης – Μελιγαλά, καθώς Ρομά είχαν στήσει οδόφραγμα λίγο πριν τη διασταύρωση του Καρτερολίου με την Πιπερίτσα.

Για το λόγο αυτό μπλόκα της Αστυνομίας δεν επέτρεπαν στους οδηγούς να κινηθούν προς τα εκεί, ενώ λίγα μέτρα πριν από το οδόφραγμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν έρθει από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αναφέρει το tharrosnews.gr.

Aστυνομικές δυνάμεις υπήρχαν στο σπίτι του 18χρονου, με την περιοχή της Πιπερίτσας να θυμίζει φρούριο καθώς αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν μέσα στο χωριό, αλλά και σε όλες τις εισόδους, προκειμένου να μην μπορούν να φτάσουν εκεί οι Ρομά.

Τι ζητούν οι Ρομά
Οι συγκεντρωμένοι που είχαν στήσει το οδόφραγμα θέλησαν να κάνουν γνωστό το λόγο για τον οποίο έχουν προβεί σε αυτή την κίνηση. Όπως είπαν ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του 18χρονου, ενώ εξέφρασαν φόβους για βεντέτα.

«Εύκολα δεν αφαιρείς μια ανθρώπινη ζωή. Είναι άδικο να κλαίει τώρα μία οικογένεια. Θέλουμε να γίνει το αυτονόητο, να δικαστεί. Αν απειλούνταν τη ζωή του, όπως μπορεί να ισχυριστεί, υπάρχει η αυτοάμυνα» είπε ένας από αυτούς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ρε μπηκε μεχρι και στη κρεβατοκαμαρα ο αλλος και μου λες για δικαιοσυνη,και γιατι να πρεπει να βγαλει οπλο να υπερασπιστει το σπιτι του, επειδη εσυ θελεις να το κλεψεις.λοιπον συμφωνω αμα θελετε να δικαστει ισοβια οσοι εχετε κλεψει εστω και μια φορα να κοψετε τα χερια σας να τα στειλετε ολοι στο ατ, και μετα να παρετε τη δικαιοσυνη που θελετε τομαρια!

  2. Η Ελλάδα βρωμάει από την ηλίθια νομοθεσία – όσο ηλίθιοι είναι οι καλά μασώντες βολευτές, και από την αδικοσύνη των μασόνων.
    Έτσι οι τουρκόγ@φτοι βρίσκουν και τα κάνουν.
    Ανάθεμα σας αφορισμένοι.

  3. Άντε βρε μπασταρδια κολογ@φτοι θέλετε και δικαιοσύνη,ο άνθρωπος φταίει Πού υπερασπίστηκε το βιός του…Άντε Κάντε το στην Αμερική αυτό μπες στην αυλή καποιου βρομιαρη και θα δεις δικαιοσύνη…ενα εξοχικό εχω μ κλέψατε Μέχρι και τις χαλκοσοληνες σκουπίδια της κοινωνίας είστε…βρήκατε και τα κάνετε..

  4. Ο/Η όσοι αποτελούν καρκίνωμα για την κοινωνία, δεν δικαιούνται να ομιλούν για δικαιοσύνη ... λέει:

    ΄Εχουν το θράσος να ζητάνε δικαιοσύνη, τα γυφταριά …
    Για τον 11χρονο Μάριο, που γύφτοι τον σκότωσαν το 2017 μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι, αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη ;
    Για την 77χρονη γυναίκα, που γύφτοι λήστεψαν και σκότωσαν το 2019 έξω από το σπίτι της, στους Αγίους Θεοδώρους, αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη ;
    Για τις άπειρες περιπτώσεις δολοφονιών, ληστειών, κλοπών, επιθέσεων, ξυλοδαρμών που έχουν συμβεί σε χιλιάδες αθώους πολίτες από συμμορίες γύφτων, αποδόθηκε ποτέ δικαιοσύνη ;
    Δεν έχει αντιληφθεί ακόμη η Πολιτεία, που επιδοτεί τους γύφτους με λεφτά του φορολογουμένου ΄Ελληνα πολίτη, ότι ευπαθείς δεν είναι οι γύφτοι, αλλά όσοι ληστεύονται και δολοφονούνται από τους γύφτους …
    Ας αναλάβουν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τις ευθύνες τους οι Αρχές που αφήνουν απροστάτευτους τους νομοταγείς πολίτες και παραχαϊδεύουν τα απόβλητα της κοινωνίας, τα οποία δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την ξένη περιουσία, δεν πειθαρχούν στους νόμους του κράτους και απαξιώνουν τους θεσμούς της Πολιτείας, διότι τέτοια περιστατικά του τύπου “παίρνω τον νόμο στα χέρια μου”, θα συμβαίνουν όλο και συχνότερα, εφ΄όσον οι γύφτοι (μαζί με τους ανεξέλεγκτους λαθροεισβολείς) αποτελούν δημόσιο κίνδυνο, αλλά οι Αρχές κωφεύουν και εθελοτυφλούν προκλητικά …

  5. Δυστυχώς οι νόμοι θα δικαιώσουν τους βρομά, συγνώμη τους γ@φτους. Εφόσον δεν μπορέσει να αποδείξει κίνδυνο της ζωής του = ευρισκόμενος σε άμυνα, τότε μόνο ελαφρυντικά θα ελπίζει, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, αν τα πυρά έχουν βρει το θύμα στην πλάτη.
    Εδώ οι άλλοι κλέφτες έκαναν αγωγή σε ιδιοκτήτη, γιατί είχε σε περιφραγμένο δικό του οικόπεδο, λυμένο σκύλο. Έτσι δεν μπόρεσαν να κλέψουν, αντίθετα ο σκύλος τους έφαγε τον πισινό ! Εμείς γελάμε, αλλά ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει δικηγόρο για να αμυνθεί.
    Αυτή είναι η κατάντια της πλέριας δημοκρατίας και των απανταχού δικαιωμάτων. Μάλλον σε παρακμιακή κοινωνία παραπέμπουν.

  6. Δικαιώματα που ζητάνε οι βρωμόγυφτοι .
    Ολοι κλεφτρόνια και ζούνε εις βάρος της κοινωνίας .
    Πόσους δεν έχουν σκοτώσει ληστεύοντας τους .
    Να τους πετσοκόψουν από τα γύρω χωριά .
    Να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους που έχουν θράσος τα γυφταριά και μιλάνε για δικαιοσύνη όντας παράνομοι όλοι τους .

  7. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ….. ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ…!!!

  8. Τα εγκληματικά σκουπίδια οι γιουφτοι , Έλιωσαν τα Κόκκαλα ηλικιωμένης , περνώντας από πάνω της με το αυτοκίνητο , για να της πάρουν την χρυσή αλυσίδα πριν λίγο καιρό.
    Και τώρα επαναστάτησαν και προκαλούν καταστροφές γιατί ο ηλικιωμένος που δέχθηκε εισβολή στο σπίτι του , αμύνθηκε. Μετά , σου λέει , ο Χιτλερ ήταν απανθρωπος , και από το ρατσιστικό του μένος, μάζεψε τους γιουφτους με ποινικό μητρώο και τους έκλεισε σε στρατόπεδα εργασίας … πφφφφφφφ!

  9. ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Comments are closed.