«Γκρέμισε» το διαδίκτυο η Έφη Θώδη: Μας καίνε για να μπουν οι ανεμογεννήτριες στο κ..@λ@ τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει το μήνυμα της Έφης Θώδη, με φόντο τη καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε την βορειοανατολική Αττική.

H γνωστή τραγουδίστρια σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης και υποστηρίζει ότι μας «καίνε για να βάλλουν ανεμογεννήτριες».

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη όπως όλοι σας, με αυτά που γίνονται στη χώρα μας, μας καίνε για να βάλλουν ανεμογεννήτριες, δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που γίνεται» λέει στην ανάρτησή της και στη συνέχεια προσθέτει:

«Εύχομαι Παναγία μου, στις Άγιες μέρες που έρχονται, να μπουν οι ανεμογεννήτριες στον κ@λ@ τους» ακούγεται να λέει η Έφη Θώδη και το απόσπασμα κάνει ήδη τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου με τους χρήστες να σημειώνουν ότι «τα είπε όλα».

 

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Στη Θεσσαλονίκη ειδικά το χειμώνα ξημερώματα 3 με 4 καθημερινές και όχι ΣΚ κλείνουν δρόμους κοντά στο λιμάνι και βγαίνουν από εκεί νταλίκες με ανεμογεννήτριες…τώρα αν τα λέει σωστά η καλόγρια η όχι αυτό θα το μάθουμε συντομα

  2. ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΡΑ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. . ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
    Ο ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΦΥΣΑΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΑΙ

    1. Εσύ φίλε,Άριστε! Ξέχασες ότι στο “να κοιτάτε”βάζουν Ε!

      1. Εχεις δικιο γιγαντα . Απο βιασυνη φιλε συγνωμη

  3. Παντως αυτο που πινει ο ραγιας ο Ελληνας δεν πινει! Εχει απολυτο δικαιο! Αντε μου@οχαβλα να ξυπνησουμε! Εσυ στη χαβουζα και αυτοι στα ουζα, σε παραδεισενιες παραλιες!

  4. Συμβουλή!
    Ας αράξει σ αυτά που ξέρει κ γνωρίζει !

  5. η γεροντισα @ΜΕΛΑΣ@ τα λεει μια χαρα ,και βλεπει πολυ πιο καθαρα τα πραγματα που συμβαινουν απο πολλους γυρω μας

    1. Πάντως όχι το ποτό της λήθης που πίνεις εσύ και οι ομοίοι σου!

Comments are closed.