Έφυγε ατσαλάκωτος και «κυριλέ» από το Φανάρι ο Βαρθολομαίος για να επισκεφθεί τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας. Χοντροκομμένο επικοινωνιακό σόου σε βάρος ανθρώπινων ψυχών που θρηνούν στα χαλάσματα. Στην ομιλία του επικαλέστηκε τον “Παντοδύναμο Αλλάχ”

Κοινοποίηση:
VARTHOLO

Χτές, Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την σεισμόπληκτη περιοχή της Τουρκίας, μαζί με τους άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας και εκπροσώπους των Κοινοτήτων αυτών, καθώς και διπλωμάτες διαπιστευμένους στην Τουρκία.

Oι θρησκευτικοί ηγέτες επισκέφτηκαν διάφορα θρησκευτικά μνημεία και στη συνέχεια παρακάθισαν σε γεύμα ιφτάρ, όπου ήταν και ο Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. θυμαμαι πριν μερικα χρονια υπηρχε μεγαλη ανησυχια ποιος θα τον διαδεχθει καθως η θεολογικη σχολη της χαλκης ειναι κλειστη και ισως δεν υπηρχαν ιερωμενοι με τουρκικη υπηκοοτητα. μετα απο τη θητεια του συγκεκριμενου, και τον διαολο να βαλουν δε με νοιαζει

  2. Σας παρακαλω…. μην αφηνεται υπονοουμενα για τον παναγαμιοτατο θα σας αφορισει και δεν θα μπορειτε να χεσ@τε… Οταν βλεπεις ανθρωπο με ρασα…. τρεχα.

Comments are closed.