Έφυγε η BP από την Τουρκία μετά από 112 χρόνια – Έρχεται ενεργειακός πόλεμος κατά της Τουρκίας;

Κοινοποίηση:
bp

Η BP δεν είναι μία απλή εταιρεία πετρελαίου. Είναι μέλος του βρετανικού κράτους.

Η BP λοιπόν πούλησε τα πάντα στην Τουρκία και αποχώρησε μετά από 112 από την χώρα.

Περίπου 100 διεθνείς επιχειρήσεις έχουν φύγει από την Τουρκιά τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των οποίων η Total, η Opel και η Mazda.

Οι Τούρκοι αναλυτές θεωρούν πως κάτι… κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση, ανέφερε ο αναλυτής και ειδικός στης ελληνοτουρκικές σχέσης, Δημήτρης Αγαδής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μακαρι να ξυπνησουν ολοι αυτοι οι επενδυτες γιατι θρεφουν το στομα του λυκου τοσα χρονια και γιαυτο μας κουναει το δαχτυλο ο μογγολος τους εχει ακομα στο χερι γιαυτο.

  2. Μακαρι να ξυπνησουν ολοι αυτοι οι επενδυτες γιατι θρεφουν το στομα του λυκου τοσα χρονια και γιαυτο μας κουναει το δαχτυλο ο μογγολος τους εχει ακομα στο χερι γιαυτο

  3. Λογικό ακούγεται. Για να καταλάβετε, αρκετά καθημερινά προϊόντα είναι πιο ακριβά στην Τουρκία απ’ ότι στην Ελλάδα που το χρέος της είναι στο 170% του ΑΕΠ. Πως να ζήσει ο μέσος τούρκος πολίτης που βγάζει 400€ τον μήνα; Μόνο με τον ακραίο υπερεθνικισμό ζουν πλέον και όνειρο τους να εισβάλουν σε όλα τα γειτονικά κράτη, ακόμα και αν πεινάνε την ίδια στιγμή.

Leave a Response