Με τα κρούσματα να έχουν εκτοξευθεί εξαιτίας της μετάλλαξης Omicron, οι εικόνες στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά προκάλεσαν σοκ.
Έχετε ήδη διαβάσει τι συνέβη και φτάσαμε ως εδώ, ενώ είδατε και video από την κεντρικότερη πλατεία της ελληνικής πρωτεύουσας.
Ακόμα και οι πιο αδαείς το έβλεπαν να έρχεται, προτού καν μπει το 2022.
Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης παραήταν… νέα. Γιατί όλους τους προηγούμενους μήνες οι συνωστισμοί δεν αποφεύγονταν σε κλειστούς χώρους.
Για τα περισσότερα δεινά, βέβαια, έφταιγαν:
οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι υποχρεώνονταν σε διαδοχικά rapid test
οι υγειονομικοί που βρίσκονταν σε αναστολή, τη στιγμή που το σύστημα υγείας είχε φτάσει στα όριά του
Γγνωστά είναι αυτά και χιλιοειπωμένα. Το θέμα είναι ότι οι απορίες παραμένουν. Και δυστυχώς αυξάνονται. Κάθε φορά και ένα πισωγύρισμα.
Πώς γίνεται, για παράδειγμα, στην πλατεία στο Σύνταγμα να επικράτησε κοσμοσυρροή; Ειδικά τώρα με την Omicron, που είναι πιο μεταδοτική από κάθε άλλη μετάλλαξη.
Ο κορονοϊός φέρνει ακόμα πρόστιμα (και αντιδράσεις)
Αυτό τό εθνικό έγκλημα οργανώθηκε από τόν γουρλομάτη γιά νά μάς ταπεινώσει καί νά μάς ανακοινώσει ότι τά αποβράσματα τά Πάκια είναι οί μελλοντικοί πολίτες τής Ελλάδας.
Γιάννης Λάκων
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΕΞ ????????????????????????????????????? ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΛΑΧΑΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ !!!!!! ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΟΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ????? ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ !!!!!!!
Δήμος Αθηναίων και υπουργείο προστασίας του πολίτη ;;;;;;;
Τι είναι αυτά;;;;;
Χα χα χα χα χα χα χα……………
Έτσι ρε Έλληνες. Να πάθουμε και χειρότερα για να δω πότε θα βάλουμε μυαλό.
Σε λίγο καιρό μόνο αυτοί θα κυκλοφορών. Και δεν εννοώ λόγω απαγόρευσης για τους Έλληνες αλλά λόγω φόβου.
Τον πρώτο καιρό που ερχότανε όλοι αυτοί, κάποιοι χαιρότανε που είμαστε δημοκρατικό κράτος, και τους αγκαλιάζουμε.
Αγκαλιάστε τους τώρα και σκάστε.
Από τον καναπέ σιγά σιγά όμως να μην σκίσουμε το καλσόν, ποιοι ψηφίζουν ανθελληνικά και όχι μόνο……..!!
Μαλάκα Ελληνα, κλείσου στο σπίτι σου, μη διασκεδάσεις, βάζε μάσκα, τρομοκρατήσου απο τα κανάλια και βούλωστο