Έχει “σκυλιάσει” και “προφητεύει” κρούσματα ο Σαρηγιάννης: “Αν συνεχίσουμε χωρίς μέτρα θα έχουμε 5.000 κρούσματα μέχρι τέλος Αυγούστου”

Κοινοποίηση:
Σαρηγιάννης

Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα δούμε σημαντική αύξηση στα κρούσματα που φαίνεται να συνεχίζει μέχρι τέλος του Αυγούστου με βάση τα μαθηματικά μοντέλα που επεξεργάζεται η ομάδα του καθηγητή Δημοσθένη Σαρηγιάννη Καθηγητής Περιβαλλοντικής και Υγειονομικής Μηχανικής στο ΑΠΘ.

Αν πάρουμε μέτρα αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά αν συνεχίσουμε να μην έχουμε μέτρα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε 4000-5000 κρούσματα μέχρι τέλος Αυγούστου τόνισε ο καθηγητής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα»
Όπως εξήγησε αυτή την στιγμή ο ρυθμός μετάδοσης είναι 1, 02 πολύ κοντά στο 1 που είναι η σταθερότητα και αυτός ο αριθμός θα ανεβεί στο 1,25 που είναι μια σημαντική αύξηση.

Παράλληλα, ο παιδίατρος, Μάριος Ανδρέου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τον εμβολιασμό των παιδιών ανέφερε πως αν εμφανιστεί η μετάλλαξη Δ σε μια τάξη θα κολλήσουν όλα τα παιδιά και αυτά θα γυρίσουν στα σπίτια τους και θα κολλήσει το 30% των ανεμβολιαστων ενηλίκων και τότε το ΕΣΥ θα δεχτεί πίεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Συμφοιτητής και φίλος του γκαντέμη -γουρλομάτη ο “κύριος”….
    Είχε πει ότι έκρυβαν τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων στη Θεσ/νίκη τον Οκτώβρη…
    Είχε προβλέψει 18000 κρούσματα την ημέρα το καλοκαίρι…
    Και κυκλοφορεί ελεύθερος……
    Γαμώ τα βίντεό σας στα κανάλια και στα site…
    Γιατί δεν τα παίζετε να γελάμε με τον παλιομ@λ@κ@ ;
    Ο άλλος εξετάζει τα σκατά για να βγάλει συμπεράσματα !
    Είναι επιστήμονες αυτοί;

    ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕ !

  2. Εγώ λέω ότι αν δεν πάρουμε μέτρα τα κρούσματα θα ξεπεράσουν το 1.000.000 την ημέρα. Την νύχτα θα έχουμε άλλα. Σαββατοκύριακα και γιορτές άλλα. Τον Δεκαπενταύγουστο ο ιός θα κρυφτεί έξω απ’ τις εκκλησίες και θα επιτίθεται σε κάθε ανεμβολίαστο πιστό με στόχο να τον τελειώσει επί τόπου.

  3. ΕΧΕΙ ΠΕΙ 10 ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ 18000 ΕΩΣ 6500 ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ

  4. Υπαρχουν καποιοι “σαδιστες” που θελουν τον κοσμο κλεισμενο μεσα συνεχεια.
    Ουστ! Κοπροσκυλα…!

  5. Δεν πρεπει να το χασει κανεις! Η Γιατρος, εχει κανει εξαιρετικη δουλεια! Και τα οσα μας μεταφερει, προερχονται απο τις επισημες σελιδες της Ε.Ε, του Π.Ο.Υ, ΕΜΑ, ΕΟΦ, ΝΤΑΒΟΣ, κλπ.! Δινουν το ελευθερο, π.χ. στον Κουλη – Μωυση, να χειριστει τα πραγματα κατα το δοκουν, προκειμενου να επιτευχθει ο σκοπος τους! Εν πασει περιπτωσει! Οπως λεει και η
    Γιατρος, ενημερωθειτε! Γιατι θα τους δωσουμε το δικαιωμα, να μας πουν οτι, εμεις σας τα λεγαμε! Και η προσβαση στην πληροφορια, ηταν ελευθερη! Ή αλλως: Ας προσεχαμε!

    Δρ. ΕΥΑ ΔΟΥΒΑΡΑ: “Αυτόν τον εφιαλτικό κόσμο ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.” ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ LINKS!

    https://m.youtube.com/watch?v=sQMV2AehR8o

Comments are closed.