«Έχουμε αποδείξεις ότι το Ιράν εμπλέκεται στην επίθεση της Χαμάς» δηλώνει υποστράτηγος του Ισραήλ

Κοινοποίηση:
2023-10-08T072344Z_341908825_RC27O3AZZOJ8_RTRMADP_5_ISRAEL-PALESTINIANS-1024x683-1

Το Ισραήλ, διά στόματος του υποστράτηγου Μάικλ Έντελσταϊν, τόνισε ότι έχει στοιχεία για «εμπλοκή» του Ιράν στην επίθεση της Χαμάς, ωστόσο, δεν μπορεί να προβεί «σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Spectator, ο υποστράτηγος του Ισραήλ, Μάικλ Έντελσταϊν, δήλωσε ότι «μπορείτε σίγουρα να αναλύσετε τα στοιχεία, έχουμε αποδείξεις για τη συμμετοχή του Ιράν» στις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Τουλάχιστον 5.087 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων 2.055 παιδιά, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Γάζα, προσθέτοντας ότι 15.273 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ο στρατός του Ισραήλ δήλωσε σήμερα Δευτέρα (23/10) ότι οι δυνάμεις του πραγματοποίησαν χερσαίες επιδρομές μικρής κλίμακας στη Γάζα και αεροπορικές επιδρομές με στόχο Παλαιστίνιους μαχητές που συγκεντρώνονται για να αποκρούσουν οποιαδήποτε ευρύτερη ισραηλινή εισβολή, καθώς κάθε πλευρά προετοιμάζεται για το επόμενο στάδιο του κλιμακούμενου πολέμου.

Η Χαμάς δήλωσε χθες Κυριακή ότι οι μαχητές της ενεπλάκησαν σε μάχη με τεθωρακισμένα που διείσδυσαν σε μια νότια περιοχή της Γάζας και κατέστρεψαν κάποιο ισραηλινό στρατιωτικό εξοπλισμό πριν επιστρέψουν στη βάση τους. Δεν υπήρξε κανένα ισραηλινό σχόλιο για τις απώλειες αυτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Μετά μας λένε ότι το ισραήλ έχει τον καλύτερο στρατό χαχαχ ούτε με τους ξυπόλυτους δεν μπορουν να τα βάλουν

  2. και εγω εχω αποδειξεις οτι εσεις απο μονοι σας προκαλεσατε αυτο τον πολεμο γιατι θελετε να τους διωξετε τελειως απο εκει τους παλαιστινιους

Comments are closed.