“Έχουμε εδώ τον ανιψιό σας” – Τι είπε η Κορίνα Τσοπέη για τον τραγουδιστή-φυγά που συστηνόταν ως ανιψιός της

Κοινοποίηση:
danaos-7

Η ηθοποιός και Μις Υφήλιος, Κορίνα Τσοπέη, μιλώντας σε εφημερίδα, ζητά την

παραδειγματική τιμωρία του τραγουδιστή-φυγά που χρησιμοποίησε το όνομά της παρουσιαζόμενος ως ανιψιός της.

«Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του. Δεν θέλω να πέσει κανείς άλλος θύμα τέτοιων ανθρώπων», είπε η Κορίνα Τσοπέη από το Λος Άντζελες.

«Νομίζω ότι μία φορά τον είχα δει στη ζωή μου. Μου συστήθηκε μέσα από μία παρέα. Μετά ακουγόταν εντόνως ότι κάποιος παρουσιάζεται ως γιος μου. Δεν ήξερα τίποτα περισσότερο για αυτόν τον άνθρωπο. Κάποια στιγμή ο αδελφός μου είχε πάει στη Σαντορίνη και σε ένα ξενοδοχείο του είπαν: “Έχουμε εδώ τον ανιψιό σας”. Και ο αδελφός μου επειδή γνώριζε τι συνέβαινε, τους απάντησε: “Κρατήστε τον, μην κάνετε τίποτα”. Πήγε, τον είδε και διαπίστωσε φυσικά πως ήταν ένας άλλος, δηλαδή αυτός που παρουσιαζόταν ως γιος μου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Νόμιζα ότι τον είχαν κλείσει φυλακή», ανέφερε η κυρία Τσοπέη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ένας μεθύστακας πουτσα με καπότα στο κεφάλι,τρακατζης των 5-10-20 €..εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του σαν “φίρμα” για να πίνει κανα τσίπουρο τζάμπα στο χωριό του,καλά ειδικά στο χωριό του χρωστάει και τις Μιχαλούς το τομάρι και άκου φυσικά,βρε απατεωνακο τουλάχιστον ας έφτιαχνες καμία δουλειά χοντρή να οικονομησεις,κιολας,αλλά είπαμε ξευτιλιζεσαι τζάμπα για τρεις και εξήντα,για να δούμε πήρες κανα δεκάρικο εικοσάρικο από λαθος χέρι;;;και θα στο κόψει;;Να τώρα μιλούσα,να μόλις τώρα,με έναν συνάδελφο του ηθοποιό,αλλά αστερατο,με πολλά αστέρια στην σκηνή του θεάτρου και ενημερώθηκα χαρτί και καλαμάρι,για να δούμε θα τον διώξουν απ το σανίδι και θα χάσει κ σύνταξη;;αλλά ποια σύνταξη..ας την βάλει στον κωλο του τώρα στην φυλακή.
    Γιατί εδώ είναι μακελειό και η αλήθεια είναι μόνο του λαού!!!

Comments are closed.