«Έχουν καταλάβει τις παραλίες! Ζούμε με τον φόβο»: Κραυγή αγωνίας νησιωτών

Κοινοποίηση:
Συγγενείς των αγνοουμένων του ναυαγίου ανοικτά της Πύλου εξω απο το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Μαλακάσας.  Σάββατο 17 Ιουνίου 2023  (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

«Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα», λένε.

Ανακοίνωση δημοσίευσαν οι κάτοικοι της περιοχής του Ξηροκάμπου της Λέρου λόγω των μεγάλων αριθμών μεταναστών, που, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, δημιουργούν πληθώρα προβλημάτων.

Παραδεχόμενοι πως καθημερινά ζουν με τον φόβο, οι κάτοικοι της περιοχής καλούν σε διαμαρτυρία σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή στις 10.00 το πρωί οι κάτοικοι του Ξηροκαμπου καλουμε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους του νησιού μας, σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου.


Το χωριό μας έχει δεχτεί ενα τεράστιο πήγμα λόγω της ανεξέλεγκτης διέλευσης των προσφύγων ειδικά τώρα το καλοκαίρι.


Συγκεκριμένα :


1.Εχουν καταλάβει όλες τις παραλίες με αποτέλεσμα κάνεις ντόπιος να μη μπορεί να κολυμπήσει εκεί.
2.Παρενοχλούν σεξουαλικα τα κορίτσια μας αφού γδύνονται επιδεικτικά μπροστά τους για να αλλάξουν ρούχα.
3.Τα βραδιά πίνουν, φωνάζουν και καταλήγουν μεθυσμένοι να κοιμούνται στα παγκάκια.
4.Τα εστιατόρια της περιοχής δεν μπορούν να δουλέψουν αφού συγκεντρώνονται ανα δεκάδες έξω από τις εισόδους των μαγαζιών και κοροϊδεύουν τον κόσμο.
5.Στο δρόμο κυκλοφορούν ανα ομάδες, σε ευθεία γραμμή, χωρίς να λογαριάζουν τα διερχόμενα  οχήματα.
6.Μπαίνουν στις περιουσίες μας και τις κλέβουν.
7.Ο γραφικός χαρακτήρας μας δεν υπάρχει πια!!!Αφού βλέπεις πλέον μόνο πρόσφυγες στους δρόμους οι οποίοι δε σέβονται τον πολιτισμό και τη θρησκεία μας!!


Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα!!!
Το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο τους κατοίκους του Ξηροκάμπου!!!
Είναι πρόβλημα όλου του νησιού!!!
Γι αυτό και σας καλούμε ΟΛΟΥΣ!!!
Να είστε ΟΛΟΙ εκεί και να στηρίξετε την προσπάθεια μας: να εισακουστεί η αγωνία και ο φόβος που ζούμε καθημερινά εμείς και τα παιδιά μας !!
Σας χρειαζόμαστε όλους!!!
».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Με πολιτικες πλατες πανε να φραξουν της παραλιες για να κονομανε και να λαδωνουν θα το κανουν σαν την προτευουσα της νηγιριας που δεν εχει καμια ελλευθερη παραλια για τους πολιτες τους σε καιρο πολεμου δεν θα μπορει να κανει αποβαση το πολεμικο μας ναυτικο θα τους πηροβολουν απο τα κτιρια οι απο μεσα εχθροι μας

  2. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ
    ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ
    ,,,
    ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ.

    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

  3. Κι άμα αρχίσουν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα από τα μπόλια μαζικά, ενώ οι αλλοδαποί δεν τα έχουν κάνει, να δούμε πόσοι έλληνες θα απομείνουν.

  4. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ΟΛΗ τη χώρα…ΣΚΟΥΠΑ…ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ…Αλήτες της ΝΔ 5 χρόνια τώρα τίποτα δεν κάνατε για τους λαθροεισβολείς…Να τους χαίρεστε ρε όσοι τους ψηφίσατε!!!

  5. καλα να παθετε…θα φτυσετε και το γαλα που βηζαξατε λεει μεσα η Αγια Γραφη!οσοι ψηφισατε πασοκνδουλους συριζοκκκεχαφιεδες αντιχριστους καλα να παθετε!οσοι απο σας βριζατε τη χρυση αυγη σα ναζι και φασιστες,καλα να παθετε!σας αξιζουν πολυ χειροτερα και θα τα παθετε!η εκδικηση του Θεου θαναι αυτο που φοβαστε,να το παθετε!

  6. Δε θέλατε Χ.Α. όταν υπήρξε η μοναδική ευκαιρία να ξεβρομίσει η Ελλάδα.
    τώρα ΦΑΤΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!

  7. Εισβολείς είναι και την επόμενη φορά που θα κάνετε συγκέντρωση πετάξτε τους στη θάλασσα…εν τω μεταξύ όταν ψηφίζετε τη ψήφο σε πατριώτες και όχι προδότες…

  8. Να πατε να ζητησετε το λογο απο τις γριες της Λεσβου που θελανε και το Νομπελ ειρηνης με τη φιλοξενια των λαθρο πριν 15 χρονια. Η το ξεχασατε ? Η ψοφησαν οι γριες ? Και φυσικα απο τους κατοικους που τους ηθελαν για να κανουν τζιρους στα μαγαζια τους απο τα επιδοματα που τους εδιναν οι κυβερνησεις . Τωρα τη πατησατε. Και μολις κοπουν και τα επιδοματα με τις πατριωτικες κυβερνησεις που ερχονται στην Ευρωπη θα σας σφαξουν ολους στο γονατο. Ιδιως στα νησια.Ετσι ακριβως θα τα παρουν οι Τουρκοι. Θα εκδιωχτουν οι κατοικοι και θα μεινουν 90% λαθροσκατα. Δε θα αξιζει να πηγαινεις ουτε για βολτα.

  9. Αυτα ειναι θαυμασια νεα… μονο χαρα μπορουν να προκαλεσουν…. και βεβαια μεγαλη εκπληξη… ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ” και πρωθυπουργου τον Κουλη να γινονται τετοια πραγματα; και με υπουργο μεχρι προτεινος τον “μασελα” καιριδη … κανει σεχ αυτος ρε παιδια;;;

  10. Ο ορισμός του εποικισμού όμως; μπράβο κούλι, επίσης η Λέρος έδωσε 49,02 στη ΝΔ το 2023 στις εκλογές και 5,83 στην Ελληνική Λύση του Βελόπουλου, μπράβο Λέρο, λουστείτε τα σκτ του αντινατιβιστή κουλι τώρα

  11. 29,72 % ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΗ ΝΔ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ 29, 72 % ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  12. “Πρόσφυγες “;;;

    “Πρόσφυγες ” ΔΕΝ είναι αφού η Τουρκία είναι ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΑ άρα ΔΕΝ νοούνται “Πρόσφυγες ”

    Όταν εισέβαλαν τα στίφη στην αρχή βάζατε τις γιαγιάδες να τους καλοδέχονται..τώρα θα υποστείτε την αντικατάσταση πληθυσμών

    Ας δοξάσουμε τους 300+1 “σωτήρες ” μας τώρα.

  13. Τώρα πρόκοψε η καημένη, το Σαββάτο που σημαίνει…Ολα ήταν αναμενόμενα και θα έχουμε χειρότερα…Κοιτάτε μόνο να μην είμαστε ρατσιστές, φασίστες και εθνικιστές…

Leave a Response