«Έχουν» τον δολοφόνο του τοπογράφου – Η κρίσιμη κατάθεση της συζύγου του και οι προστριβές για τις αποτυπώσεις ακινήτων στη Μύκονο

Κοινοποίηση:
psihiko-1

Τον δολοφόνο που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, φέρεται να γνωρίζουν οι αρχές, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Πρόκειται για τον οδηγό του σκούτερ, ο οποίος παρακολουθούσε μέρες τον τοπογράφο και επιχειρηματία, φορώντας μάλιστα τα ίδια ρούχα. Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για γνώριμο των αρχών ο οποίος έχει εμπλακεί και σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί συλλέγουν καταθέσεις και μαρτυρίες για τον 54χρονο τοπογράφο που το τελευταίο διάστημα είχε δραστηριοποιηθεί και στον χώρο του real estate. Κρίσιμη θεωρείται και η κατάθεση της συζύγου του, η οποία σήμερα θα περιγράψει ενώπιων των αρχών όσα γνώριζε για τις δραστηριότητες του 54χρονου.

Πιθανόν οι πληροφορίες που θα ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης να βρίσκονται στις  προστριβές για τοπογραφικές μελέτες στη Μύκονο, οι οποίες στέκονταν εμπόδιο για ανεγέρσεις οικοδομών. Παράλληλα, έρευνες θα γίνουν και στην Πάρο.

 


Ο τοπογράφος Παναγιώτης Στάθης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response