«Έχω ηρεμήσει»: Ο άνθρωπος που άφησε την πόλη για να μείνει σε ένα έρημο από το 1949 χωριό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
αρχείο λήψης (7)

«Είμαι μόνος μου εδώ. Άφησα πίσω μου την Καλαμαριά και έχω ηρεμήσει»:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο κάθε πικραμένος τρέχει να βρει χωριό να κάνει γεράματα.

  2. Γεμίσαμε χωριατλαμάδες πόλεων σε αυτό φυσικά συνέβαλε και η ευρώπη με το σχέδιο καλλικράτης γίναμε μαλλιά κουβάρια και ελληνοποιήσεις στο φουλ.

  3. Πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος. ΣΩΘΗΚΕ. Απαγοητεύτηκε από το χάλι που έφτασε η κοινωνία, τους φίλους, τους συγγενείς, την φασαρία , τα καυσαέρια.Εκεί θα έχει παρέα τα ζώα, τα πουλιά θα του κελαηδούν όλη μέρα, θα αναπνέει καθαρό οξυγόνο και θα γλυτώσει από τους ανθρώπους.

  4. Αν ψάξετε για φωτογραφίες από το συγκεκριμένο μικροσκοπικό χωριό, θα δείτε και ένα μνημείο πεσόντων για την Πατρίδα από τον Μακεδονικό Αγώνα, την Μικρασιατική Εκστρατία, την περίοδο της 2ου ΠΠ και μέχρι και τον Συμμοριτοπόλεμο. Όπως φαίνεται, το χωριό το αποδεκάτισαν οι (αλλοδαπής καταγωγής) κομμουνιστο-συμμορίτες την περίοδο του Εμφυλίου, αφού έσφαξαν όπως φαίνεται, μεγάλο αριθμό γηγενών Ελλήνων. Τα ίδια που έκαναν Ιταλοί, Γερμανοί, Βούλγαροι και Αλβανοί/Τουρκαλβανοτσάμηδες στην Κατοχή κατά των γηγενών Ελλήνων, το έκαναν και οι δήθεν Έλληνες (στην πραγματικότητα ήταν αλβανογενείς, σλαβογενείς και τούρκοι) “αριστεροί” στον “εμφύλιο” (δηλαδή στον συμμοριτοπόλεμο).

    1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΜΗΡΟΥ ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ. Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ….

      1. Όλο ανθελληνικά σχόλια είσαι, γιατί τόση χολή;
        Γύρνα πίσω από κει πού μας ήρθες λαθροπιθηκα.

Comments are closed.