«Ήμουν 118 κιλά και ανάπηρη, πάλεψα και τα κατάφερα» εξομολογείται η Μαίρη Χρονοπούλου

Κοινοποίηση:
μαιρη_χρονο

«Δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι μία καλή ηθοποιός» τονίζει η ηθοποιός και τραγουδίστρια


Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαίρη Χρονοπούλου και άνοιξε την καρδιά της. Μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και εξήγησε πώς τα αντιμετώπισε. Παράλληλα, έστειλε το δικό της μήνυμα σε αυτούς που «παλεύουν» στη ζωή τους.

«Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να, είμαι … στα πόδια μου! Μπορώ να βάφομαι και να φτιάχνω τα μαλλιά μου» δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ζήτησε να προβληθεί στην εκπομπή φωτογραφία της από το πρόσφατο παρελθόν, υπογραμμίζοντας: «Εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από δύο-τρία χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη, πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου».

Για τον φυσιοθεραπευτή της, σημείωσε: «Όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα. Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια. Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πώς να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους».

«Ήταν φρίκη. Ήταν μία οδυνηρή και επίπονη κατάσταση» τόνισε η δημοφιλής καλλιτέχνης για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε επί σειρά ετών.
Ακόμη, εξομολογήθηκε: «Δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας. Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου κάθε ημέρα που με βοηθούσε, τον φυσιοθεραπευτή μου και με μπαλέτο, με pilates, με φυσιοθεραπεία και μαλάξεις κατάφερα να σηκωθώ».

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και την καλλιτεχνική διαδρομή της, η Μαίρη Χρονοπούλου εκμυστηρεύτηκε: «Δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι μία καλή ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι τραγουδούσα τελείως καλά, ήμουν σωστή στο τραγούδι. Όμορφη δεν νομίζω απόλυτα ότι ήμουν, μία γοητεία είχα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ……σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που μας χάρισες !!

  2. Μακάρι Μαιρούλα, να φτάσουμε στην ηλικία σου (88 ετών!) και να κρατιόμαστε το ίδιο καλά με σένα!!! Ήσουν πολύ καλή ηθοποιός, κουκλάρα και γυναικάρα! Ο ορισμός της θηλυκότητας και της φινέτσας! Και παραμένεις εντυπωσιακή και γοητευτική! Έχεις πολύ καλή ψυχή – και είναι γνωστό – πόσο πολύ πιστεύεις στον Θεό και πόσο κόσμο έχεις βοηθήσει! Αποτελείς παράδειγμα για όλους! Να είσαι πάντοτε γερή, δυνατή και ευτυχισμένη!!!

Comments are closed.