Ήρθαν για διακοπές και κατέληξαν στο νοσομείο – Πόρτα καταπλάκωσε την 4χρονη κόρη τους

Κοινοποίηση:
εκαβ3

Μία καγκελόπορτα καταπλάκωσε μία 4χρονη, στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, η καγκελόπορτα στο σπίτι που νοίκιαζε η οικογένεια κατέρρευσε και καταπλάκωσε το 4χρονο κορίτσι, με τους γονείς του να ειδοποιούν το ασθενοφόρο και το παιδί να διακομίζεται στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και κακώσεις στον πνεύμονα.

Πρόκειται για οικογένεια από την Τουρκία, που έκανε διακοπές στην πόλη και είχαν νοικιάσει το εν λόγω διαμέρισμα μέσω γνωστής πλατφόρμας.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, με τους γονείς της 4χρονης να είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά, μετά τον τραυματισμό του παιδιού τους.

Ευτυχώς, τα πρώτα 24ωρα πέρασαν και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως η μικρή έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Από πληροφορίες του evros-news.gr, ο τραυματισμός έγινε την περασμένη Παρασκευή και το κοριτσάκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Η καγκελόπορτα τραυμάτισε την 4χρονη στο κεφάλι και στο στήθος
Η οικογένεια επέστρεφε από το μπάνιο της στο σπίτι που νοίκιασαν, μέσω της γνωστής πλατφόρμας και η καγκελόπορτα έπεσε πάνω στο παιδί και το χτύπησε στο κεφάλι και στο στήθος, όπως είπαν οι γονείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response