Ήρωες με κουβάδες, κλαδιά και λάστιχα – Πολίτες παλεύουν σώμα με σώμα με τις φλόγες στον Γέρακα (BINTEO)

Κοινοποίηση:
A3

Από το σημείο όπου νωρίτερα έγινε ο καταιγισμός εκρήξεων προκλήθηκε αναζωπύρωση και οι φλόγες «κατέβηκαν» γρήγορα προς την Αναπαύσεως, αιφνιδιάζοντας την Πολιτική Προστασία, που δεν είχε δυνάμεις στο σημείο.

Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισαν να ξεπηδούν διαφορετικές εστίες και οι πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή ρίχτηκαν στη μάχη, με μοναδικά «όπλα» κουβάδες και κλαδιά και με μια παλιά υδροφόρα. Ακολούθησε πραγματική μάχη και λίγη ώρα αργότερα ήρθαν και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Στο Πάτημα επικρατεί μεγάλη ανησυχία καθώς οι κάτοικοι βλέπουν διαρκώς να αναζωπυρώνονται τα μέτωπα πίσω, στην Πεντέλη, και τον άνεμο συχνά να φυσά προς το μέρος τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο στους ανθρώπους που παλεύουν, αλλά κακά τα ψέματα, με τους κουβάδες δεν σβήνονται τέτοιες φωτιές

  2. Αχ Ελλάδα, είσαι για κλάματα. Θα έρθει η μικρή Τσεχία να σε σώσει από τις φωτιές. Αυτός ο Υπουργός που διευθύνει την Πυροσβεστική, γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμα; Μου είπαν ότι είναι Ορθοπεδικός. Τι δουλειά έχει ένας τέτοιος άνθρωπος, να θέλει να εκλέγεται στην Βουλή; Καλά βρε άνθρωποι γιατί ψηφίζετε τέτοια ζωντόβολα που άφησαν την επιστήμη τους ενώ είχαν δώσει Όρκο να γιατρεύουν τους ασθενείς; Έμαθα πως υπάρχουν κι άλλοι γιατροί στη Βουλή. Ένας μάλιστα είχε διοριστεί Υπουργός Δικαιοσύνης και ένας άλλος που είναι Νομικός είχε διοριστεί Υπουργός Υγείας. Ούτε ανέκδοτο να ήταν. Αυτοί οι 2 γιατί δέχθηκαν αυτά τα Υπουργεία; Μόνο ένας παλαβός Πρωθυπουργός μοιράζει Υπουργεία κατά αυτόν τον τρόπο. Έλληνες φορολογούμενοι και ψηφοφόροι σας παρακαλώ πολύ, στείλτε όλους αυτούς τους ανώμαλους στα σπίτια τους. Επιτέλους βάλτε ένα τέλος στην τρέλα που σας κυβερνάει.

  3. ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΙΣΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΦΑΝΕ

  4. 40 χρόνια μας καίνε και ακόμα τους ψηφίζετε. Είστε για λυπηση. Εκεί στην Εύβοια εμφανιστηκατε στα εκλογικά ….στις ευρωεκλογές ; Ψηφίσατε ; Κλάψτε πάλι…..Επάνω στην Θράκη ; Στην Αττική θα πάρετε αποζημίωση καλή . Στην κυβέρνηση στεναχωρήθηκαν πολύ …όλη μέρα κλαίνε..

Comments are closed.