«Ήταν δύο μέτρα μέσα στον χωματόδρομο και τους πήρε σβάρνα» λέει ο πατέρας της 34χρονης που παρασύρθηκε με τον σύζυγο και το παιδί της

Κοινοποίηση:
ννφγνγ

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους γιατρούς του νοσοκομείου που φροντίζουν την κόρη του και τον σύζυγό της, θέλησε να πει ο πατέρας της 34χρονης που μαζί με τον 37χρονο και το ανήλικο παιδί τους παρασύρθηκαν, το πρωί της Τετάρτης, από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Τόσο η γυναίκα, η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, όσο και ο σύζυγός της εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. «Όλος ο κόσμος είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε πολύ. Το σοκ είναι μεγάλο. Το έμβρυο είναι προς το παρόν καλά, ο Θεός είναι μεγάλος» ανέφερε ο πατέρας της 34χρονης.

Όπως λέει, το ζευγάρι, μαζί με το δύο ετών παιδί τους, ήρθαν στην Ελλάδα από το Βέλγιο στις αρχές του μήνα, έμεναν στην περιοχή της Μηχανιώνας και την Τετάρτη πήγαν στην περιοχή του ατυχήματος για να νοικιάσουν ένα αμάξι προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους για τις επόμενες τρεις ημέρες. «Ήρθαν για διακοπές και έγινε αυτό το πράγμα. Είναι μεγάλο το σοκ, μεγάλωσα το κορίτσι μου…» επισημαίνει ο πατέρας.

«Ήταν δύο μέτρα μέσα στον χωματόδρομο, περπατούσαν έξω από τον δρόμο και τους πήρε σβάρνα το αυτοκίνητο. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Δεν έχω τίποτα με τον οδηγό του οχήματος, αλλά θέλω το παιδί μου, το αγαπάω», σημείωσε.

Στο μεταξύ ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις επόμενες ημέρες και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response