Ήχησαν ήδη οι καμπάνες για τον ξεκουμπισμένο προδότη Αλέξη Τσίπρα! Τσακαλώτος: “Νομίζω ότι θα θέλει να αναστοχαστεί”!

Κοινοποίηση:
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ      ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Για καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος λίγο μετά την ανακοίνωση των exit poll.

Ο Τσακαλώτος έκανε λόγο για «πολύ μεγάλη ήττα» της Κουμουνδούρου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. «Θεωρώ ότι η μεγάλη ήττα ήταν και στις πρώτες εκλογές και άρα ήταν δύσκολο να κάνεις μετά το οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται πολύ μεγάλος αναστοχασμός. Είμαστε δημοκρατικό κόμμα, έχουμε συλλογικές διαδικασίες».

«Είμαι σίγουρος ότι και ο Αλέξης θα θέλει να το σκεφτεί, να αναστοχαστεί. Θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του και με στελέχη» συμπλήρωσε ο κ. Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς, ωστόσο, το τι θα πει στον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε στο «θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω τι θα τον συμβούλευα».

Ήδη από τις πρώτες εκλογές, αυτές της 21ης Μαΐου, φάνηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται προς την έξοδο από την αρχηγεία του κόμματος. Μάλιστα, οι “φωνές” ήταν ιδιαίτερα έντονες, αλλά εκείνος δήλωνε πως “θα παλέψω ως το τέλος”. Φαίνεται όμως πως η μάχη… τελείωσε και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Όξω παλιόσκυλο προδότη ανθέλληνα. Όπου καί άν πας θά σού πετάνε ντομάτες νά μήν πώ τίποτα άλλο πιό βαρύ. Γιά πές αλεύρι ο Λιάκος σέ γυρεύει εσένα καί τό Μούλικο πού έγινε Πρωθυπουργός. Ουστ ρέ πουσταριά νά ξεβρωμίσει η Ελλάδα.

  2. Διαλαλούσε ο Τσιπρας από το 2010 για διπλή ονομασία της Μακεδονίας Και μυαλό δεν έβαλε αφού ακολούθησε υποτακτικά τις ΗΠΑ και Γερμανία με αποτέλεσμα να χαθεί η Μακεδονία,αφού διεθνως νομίζουν ότι ανήκει στους Σλάβους και να γίνει ρεζίλι των σκυλιών Την πάτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει για 5% τώρα αφού ο Κουλης Χρυσός έγινε Πιλάτος

  3. Αντε ρε αρτινό γίδι τράβα στις σπηλιές απ´ οπου κατέβηκες.. ζώο ε ζώο που νομίζεις κάποιος είσαι

  4. εγώ πάντως θα ησυχάσω όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από το 3% και ο ΤΣΙΠΡΑΣ με την παρέα του πάνε στα σπίτια τους αφού διαλυθούν ως κόμμα

    καιρός να δώσουν την θέση τους σε αλλούς

    ειλικρινά δεν θα είχα πρόβλημα αντί του ΣΥΡΙΖΑ αν έμπαινε το ΜΕΡΑ 25 του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ το ΕΠΑΜ του ΚΑΖΑΚΗ και η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του τζήμερου με όλα τα υπόλοιπα κόμματα που είναι τώρα πλην του ΣΥΡΙΖΑ.

  5. Ρε Στέφανε δεν παίζονται όλοι οι πατριώτες που γράφουν εδώ μέσα. Το καλύτερο είναι που είπε κάποιος τον λαθρολάγνο Τσίπρα “εμβολιακια του κούλη”. Εκεί χάσανε τη μπάλα Στέφανε. Ήταν λαθρολάγνοι και πρεσπολάγνοι οι συριζαίοι, γίνανε και εμβολιολάγνοι και αντί να αντιδράσει ο πινόκιο στα λοκντάουν έγινε “ο εμβολιάκιας του κούλη”. Στέφανε θα έρθω να σε γνωρίσω αλλά θέλω να φέρεις και αυτόν που είπε τον τσίπρα “Ο εμβολιάκιας του Κούλη”!

  6. Τόσο εύκολο αντίπαλο δεν θα ξαναβρει ο κούλης.Ας κάτσει εκεί να φτάσει το απόκομμά του στο 3%

  7. Απλα ο κακιστος μιμος του Ανδρεα Παπανδρεου εκμεταλλευτηκε καποτε τους απογοητευμενους σοσιαλιστες! Τωρα…αντε γεια!

  8. Εμβολιακιας σαν τον κουλη, λαθρολαγνος και προδοτης. Το μονο που σου αξιζει ειναι το 2,5%

  9. Ο Τσιπρας εχασε 4 με 5 μοναδες ως κυβερνηση και 15 μοναδες ως αντιπολιτευση!!!! Η ανυπαρκτη αντιπολιτευση στον Κουλη ειδικα στο θεμα του υποχρεωτικου εγκλεισμου και του υποχρεωτικου εμβολιασμου τον ισοπεδωσαν και τον απεκοψαν απο το φυσικο του κοινο, την νεολαια.

  10. Νομίζεται ότι νιαζεται αυτό το προδοτικό σίχαμα και λαμογιο;; τα εκατομμυριάκα που τσέπωσε από την προδοσία των Πρεσπών τωρα στα παπαρια του την έκανε την αρπαχτή εις βάρος μας.

  11. Τσακαλωτε εσυ και ολο το Συριζα..οι ανθελληνες προδοτες…μαζευτειτε τωρα να κανετε μπανανα..με ολα τα λαθροπιθικια..που τοσο πολυ αγαπατε..//!!

  12. Δεν χρειάζεται να αναστοχαστεί! Μια ανασκολοπιση! Go home Tsipra!

  13. Ο Κων/νος Μητσοτακης δεν υπεγραψε καμια συμφωνια με τα Σκοπια οσον αφορα το ονομα , ασχετε , απεναντιας ο Τσιπρας υπεγραψε την καταπτιστη συμφωνια των Πρεσπων και ο Κυριακος Μητσοτακης προεκλογικα το 2019 παραμυθιασε τον λαο οτι θα την επανεξεταζε και δεν εκανε τιποτα και παρ’ ολου που τα Σκοπια χρησιμοποιουν σκετο το Μακεδονια , αυτος περα βρεχει και τα βοηθαει να μπουν στην ΕΕ!! Οπως αντιλαμβανεσαι δεν στηριζουμε τους Μητσοτακηδες!!

  14. Ποιος σου είπε ρε κ@ρ@γκιόζη ότι υποστηρίζουμε τον Μητσοτάκη? Ο πρώτος και καλύτερος χορηγός του Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας με τις μαλ@κίες που έλεγε τόσο καιρό…όσο για την συμφωνία της συμφοράς που έκανε ο ο ξεφτίλας μάθε πως εδώ και καιρό το Βόρεια έχει εξαφανιστεί εντελώς. Επίσης και ο δικός σου ο ο κώλος δεν θα γλυτώσει το ξέσκισμα.

  15. Ακομα ενας αχρηστος συνταξιουχος, ειτε το θελει ειτε οχι.
    Αντε να παιξει με τα παιδακια του που τα στελνει σε ιδιωτικο σχολειο, αλλα οχι μη κερδοφορα πανεπιστημια για τους λοιπους Ελληνες.
    Και λιγο πριν τις Εκλογες του Μαιου, βρηκε την τυχη του στο Σουνιο, για νε μη περιφερεται με γιωτ αλλων πλουσιων Ελληνων.
    Ας παει στην ευχη του Θεου και να σκεφτει οτι το ΟΧΙ των Πολιτων το μεταλλαξε σε ΝΑΙ. Χαρισε προδοτικα το ονομα της Μακεδονιας, σε καποιους αλοπαρμενους αγροικους, ηθελε ανοιχτα συνορα και καθε φορα ξεφτιλιζε την Ελλαδα υπερ των εισβολεων. Επι πλεον κανεις δεν επιτρεποταν να εχει αντιθετη αποψη απο τους Trans.
    Η Ελλαδα στο Υπερταμειο για 99 χρονια και στο ΤΑΙΠΕΔ για πωληση.
    Οσον αφορα το εμβολιο δεν εφερε την παραμικρη αντιρρηση στον Κουλη, ενω βουιζαν αλλοι εμπειροι Επιστημονες, διοτι κι αυτος θα διοριζε τον Τσιοδρα.
    Αν προσθεσουμε και τα SMS, και εκει μουγκα ο κ. Τσιπρας.
    Ε φτανει πια. Αρκετη ζημια εκανε. Επιτελους ηρθε η απολυση.
    Δρομο, σπιτι του στο Σουνιο να απολαυσει το καλοκαιρι του, με μπολικο ηλεκτρικο ρευμα που πληρωνει πολυ ανετα.
    Ας μην ξεχναμε οτι ο Τσιπρας εβαλε την Ελλαδα και στο χρηματιστηριο ενεργειας.
    Αλιμονο στους Ελληνες που υποφερουν.

  16. Βλεπω κουλιστικα τρολλακια,βγαζετε τη χολη σας,ε;[για την Ιστορια,το ξεπουλημα της σκετο “Μακεδονιας”εγινε απο τον μπαμπα Μητσοτακη,οταν 147 χωρες χρησιμοποιουσαν αυτο το ονομα.Μην ειστε στοκοι]Ξερετε κατι;Και να φυγει και να εξαφανιστει,ο κωλος σας δεν θα γλυτωσει το ξεσκισμα απο την χολερα που υποστηριζετε.

    1. Ο κούλης σου θέλει τον τσίπρα που ήταν χορηγός του και τον στήριξε και για τις Πρέσπες και για τα εμβόλια και ο κούλης σου πάει να βάλει τα Σκόπια στην εοκ, κάτι που θέλει και ο Τσίπρας. Εμείς ψηφίζουμε Ηλία που πήγαν οι Κουλοτσίπρες να τον απαγορεύσουν. Αλλά επειδή αγαπάμε την Ελλάδα τρελλαθήκαμε και από την χαρά μας για τον καταποντισμό του λαθρολάγνου Τσίπρα. Τόσο απλά Κουλοτσίπρα που ο κούλης σου φέρνει λαθρομετανάστες όπως έκανε και ο τσίπρας!

  17. Εχει βιδωσει την καρεκλα στον κωλο του με ούπα,αλλα θα φαει πολυ πουλο ο αρχιπροδοτης.

  18. Μην τον μπερδεύετε τον άνθρωπο με σύνθετες λέξεις…άκου εκεί αναστοχασμός. Οι προδότες πάντα το ίδιο τέλος έχουν δεν χρειάζεται κανένας αναστοχασμός, το ίδιο τέλος θα έχει και ο Κούλης την επόμενη φορά.

  19. τσιμπλα το χυσιμο στην μαπα πρεπει να την σακουλευτηκες σημερα Τα καυλοσπυρα του νασου εσκασαν σημερα γελανε και οι σκοπιανοι με το ποσοστο σας σημερα

  20. Ολα εδω πληρωνονται , το ξεπουλημα της Μακεδονιας και η πολιτικη των ανοιχτων συνορων και οι αγκαλιες με τους λοατκι και η αποδοχη της ξευτιλας , οσον αφορα την οικογενεια , το γονεας 1 και γονεας 2 , αντι για μαμα και μπαμπας και αλλα πολλα απαραδεκτα , λογικα θα επρεπε το ποσοστο του Συριζα να ειναι ακομα πιο κατω!! Οι Εθνομηδενιστες πρεπει να εξαφανιστουν απο την Ελληνικη Βουλη , οτι θελει λεει ο καθενας απο αυτους!!

  21. Προδωσε, ξεπουλησε την Ελλαδα και τους Ελληνες και τωρα τον πουλο, τραβα στα Σκοπια να κατεβεις υποψηφιος με τον Ζαεφ, αν σε θελουν και εκει που πολυ αμφιβαλω. ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ. Τοσο μακακας, ουτε οι λαθρο που εφερε και τους μοιρασε ιθαγενειες δεν τον ψηφισαν, χα χα χα.

Comments are closed.